Şimdi Ara

Microsoft'un hantallığı ve wm daki bıktıran eksiklikler[Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu açmamın amacı wm kötülemek değil android veya ios fanboyluğu yapacak olanlar mümkünse yazmasınlar konuya. Ana konumuza gelecek olursak Microsoft'un bu vurdum duymazlığı artık gerçek çıldırttı denilebilir.Windows 10 Mobile ilk tanıtımı üzerinden neredeyse 1 yıl geçti (belki daha fazla) ama hala daha tam sürüm tüm telefonlara ulaşmadı windows 10 mobile'ın üzerine ios 9 çıktı,android 6.0 çıktı ama wm hala gelecek , çok model var diyelim ondan gecikiyordur belki yada pc ye uğraşıyorlardır diyelim ama pc dede windows 10 un hali 7 ve 8 e göre çok vasat başlat menüsünde takılmalar son güncellemede de mevcut fark ettiyseniz yeni tanıtılan wm 10 yüklü telefonlardada bir kasılma mevcut (örn:lumia 950,950XL,Acer Jade Primo)inceleme videolarını izlerseniz fark edersiniz.Yani Windows 10 daha olmamış arkadaşlar boşunada beklemeyin bence. Microsoft yapmaya çalıştığı her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor fark ettiyseniz. Geçenlerde wm 10 arayuzu ile ilgili birileri tasarım yapmıştı hatırlıyorsanız Microsoft tasarımdan anlamayan bir insanın yapabildiği tasarımdan bile kötü bir tasarım yapmış bence windows 10 da . Benim söyleyeceklerim bunlar biraz fazla uzatmış olabilirim kusura bakmayın.

Edit:Yaklaşık 2,5 yıldır lumia 520 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingOfİnfinity -- 23 Ocak 2016; 14:25:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın parası olan boşuna wp ile debelenmesin. Android kurtuluştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajını okumadım ama tahmin edebiliyorum.

Microsoft aslında hantal değil aksine çok çalışıyor ama yayıldığı pazara çalışan sayısı eksik geliyor nasıl mı ?
    Microsoft nasıl ürün çıkaracaksa bir anda çalışanlılarının büyük bir kısmını o tarafa yönlendiriyor. Mesela W10 tanıtılmıştı geçen sene çoğu çalışanlar Masaüstü sürümüne odaklandı masaüstü sürümü tamamlandı çalışanların çoğu mobil kısma yönlendirildi sonra bitmesine az kaldığı anlaşıldı çalışanları oradan çekti redstone güncellemesine çekti, redstone güncellemesini hafifletti çalışanları OneCore çalışmasına yönlendirdi.

Diyeceğim şu Microsoft kesinlikle hantal bir firma değil tam aksine çok yoğun hızlı çalışan bir firma ama çalışan sayısı ise kesinlikle yetersiz elinde ki ürünlere kendi çalışan gücü yetersiz geliyor.

Ve Şöyle Küçük bir ekleme olarak; Ben sadece geneli etkileyen kullanıcı yazılımları örnekleri üzerinde durdum yoksa Skype Office Server yazılımı Xbox diye bu liste epeyce uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 22 Ocak 2016; 15:59:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Çalışan yetersiz kaldığı halde geçen sene neden 10000 kişi işten çıkarıldı. Microsoft hiç anlamıyorum hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingOfİnfinity

Çalışan yetersiz kaldığı halde geçen sene neden 10000 kişi işten çıkarıldı. Microsoft hiç anlamıyorum hiç.

orası telefon üretimi tarafı idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Windows 10 ile gelişecekçiler nedense kayboldu ortadan.

Yok burdayız abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Windows 10 ile gelişecekçiler nedense kayboldu ortadan.

gelişti zaten yayınlanmasını bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca insanın yorumunu dikkate alıyorlar mı çok merak ediyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.