Bildirim
Microsoft Visual Studio 2010
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanıyorum projeyi durdurmamışsın. Orada bir stop butonu olacak, kare şeklinde. Projeyi çalıştırdıktan sonra durdurman gerek, zira zaten çalışan bir projeyi bir kez daha çalıştıramazsın.
Kare şeklindeki stop butonuna bastığında, çalıştırdığın buton da otomatikmen aktif olacaktır. -
eyw kardeşim saolasn daha önce durdur butonunu kullanmamıştım ilk defa kullandım aklıma gelmemişti -
project menüsünde options and settings gibi bi seçenek vardır en alttan bi üstte o seçeneğe tıkladığında açılan pencerede debug seçeneginin altında edit kısmı vardır edite geçtiğinde edit and continue seçeneğindeki sheck işaretini kaldırırsan projeyi sadece bir sefer çalıştırıp tamamen açıldıkdna sonra durdur arkasından yaptığın değişiklikleri ctrl+s veya all save yaptığında projeyi tekrardan çalıştırman gerekmez... -
project menüsünde options die bişi yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X