Şimdi Ara

Microsoft Visual Studio 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Visual Studio 2010 da bir örnek yapıp çalıştırıyorum sonra web sayfasını kapatıp tekrar çalıştırmak isteyince çalıştırma logosu pasif hale gelio mecburen kapatıp yeniden açmam gerekio lütfen yardım edin

• Sanıyorum projeyi durdurmamışsın. Orada bir stop butonu olacak, kare şeklinde. Projeyi çalıştırdıktan sonra durdurman gerek, zira zaten çalışan bir projeyi bir kez daha çalıştıramazsın.

Kare şeklindeki stop butonuna bastığında, çalıştırdığın buton da otomatikmen aktif olacaktır.
  • eyw kardeşim saolasn daha önce durdur butonunu kullanmamıştım ilk defa kullandım aklıma gelmemişti
  • project menüsünde options and settings gibi bi seçenek vardır en alttan bi üstte o seçeneğe tıkladığında açılan pencerede debug seçeneginin altında edit kısmı vardır edite geçtiğinde edit and continue seçeneğindeki sheck işaretini kaldırırsan projeyi sadece bir sefer çalıştırıp tamamen açıldıkdna sonra durdur arkasından yaptığın değişiklikleri ctrl+s veya all save yaptığında projeyi tekrardan çalıştırman gerekmez...
  • project menüsünde options die bişi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.