Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 Mobile desteğini sonlandırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Wp8 ve 8.1 güzeldi şimdi yalan yok. Şuan herkesin dilinde olan karanlık mod wp7den beri default olarak geliyordu isterseniz aydınlık moda geçebiliyordunuz ki hem sistemi hem de uygulamaları etkiliyordu. Whatsappı bile 2013 yılında karanlık modda kullanıyorduk 6 sene önce. Kaldı ki sadece bu da değil, iosçuların iphone x'e kadar haberi bile olmadığı, androide ise 2014te gelen tap to wake gibi bir özellik 2012de wp8 tanıtıldığında lumialarda vardı. Always on display var birde glance screen adıyla 2012de kullanıyorduk biz. Samsung 2016dan beri kendisininmiş gibi pazarlıyor apple 1-2 model sonra ayfona koyunca millet çıldırır devrim yapıldı ekran açık ama aslında kapalı waaauv diye.
    Üçüncü bir alternatif güzel olacaktı ama biz microsoft gibi vizyonsuz bir firmadan çok şey bekledik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 14 Aralık 2019; 1:49:8 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    2015 kasımda ilk akıllı telefona girişi 930 ilenyaptım. Şuanda hala kullanıyorum. Batarya yeni aldım, bi halta yaramadı. 1-2 saat WhatsApp internete takılsam hemen sıfıra düşüyor. Sanırım yazılımsal olarak batarya su gibi gidiyor. Arayuz olarak çok güzel. WhatsApp desteği sonlandıracapı için mecbur telefon aldım. 1130₺ ye redmi note 6pro3gb ama biraz kullandım ısınamadım... Gıcıkmış android gerçi artık hayattaki çoğu şey umrumda değil, hayatın tadı kaçtı...
    Güzel günlerdi. Tartışmalar bile zevkliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız harikaydı. Keşke huawei bu işletim sistemini devralıp geliştirseydi.

• Bence MS tehdit edildi,başka çare göremedi kapattı wp yi.Belki de, android den tüm dünyayı en azından basit de olsa gözlem altında tutmak istediler.Yoksa,MS nin zaten kurulu hazır kadrosu varken, WP ile uğraşmak istememesi normal değil.Telefon kaliteli,Nokia.WP oldukça stabil ve pil dostu.Daha ne istiyorsun da bırakıyorsun bu özellikleri?Alttarafı kadrondaki üç beş kişiyi bu işe ayırıp app yazdırıcan.Bu bana normal gelmiyor açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Microsoft o kadar kalleşlik yaptı ki kullanıcılarına. Öncellikle kullanıcılarını bildiğin salak yerine koydu. Nasıl mı? Kaç telefon için ne özellikteki telefonlar için sözler verdi. 512 mb ram e update verecem deyip ertesi sene vermemeler, android uygulamalar çalışabilecek deyip, preview modda android uygulamalarının çalışabilir hale gelmesini sağlayıp sonra bu özelliği geri çekmeler. Herşeyi geçtim donanımsal olarak bildirim ledi olan lumia 735 den örnek verirsem, yazılım güncellemesi ile bildirim ledini aktif edeceğiz deyip etmemesi.
    Microsoft kadar vizyonsuz ve dayatmacı bir firma görmedim mobil sektöründe.
    Microsoft pocket pc den beri mobil sektöründe aktif bir firma olmasına rağmen bu kadar hatayı üst üste yapıp, her güncellemede mobil işletim sisteminin ya bir özelliğini kıstı ya da kullanıcılar tarafından istenmeyen bir dayatma ile millet rezil rüsva etti.

Lumia kullanıcıları bunları unutmayacak.

İnsan lumia telefonlarının bootloader larını açar bar de android kuralım. REsmen normal bir telefon kaldı elimizde. Geçmiş olsun lumia ailesi
    Kesinlikle hocam. Lumia'm masamda 3310'dan farksız halde duruyor. İlk başta beyinsiz herifler Windows 10 gelecek diye geliştirici ön izleme sürümlerini dağıttılar. 512 mb ram ile telefonlar stabil çalışmayınca final sürümden cihazları çıkardılar.

İşin kötü tarafı developer olan cihazlar uzun bir süre kararlı 8'e de dönemedi. Çok zaman sonra araç yayınladılarda en azından alo diyebileceğimiz 8'e geri dönebildik.

Mikkisoft telefon sektörüne girmeyi düşünüyorsa girsin bence. Lumia'ların lanetinin sörfıslarına çöktüğünü Lumia'm ile birlikte kahkaha atarak izleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

2015 kasımda ilk akıllı telefona girişi 930 ilenyaptım. Şuanda hala kullanıyorum. Batarya yeni aldım, bi halta yaramadı. 1-2 saat WhatsApp internete takılsam hemen sıfıra düşüyor. Sanırım yazılımsal olarak batarya su gibi gidiyor. Arayuz olarak çok güzel. WhatsApp desteği sonlandıracapı için mecbur telefon aldım. 1130₺ ye redmi note 6pro3gb ama biraz kullandım ısınamadım... Gıcıkmış android gerçi artık hayattaki çoğu şey umrumda değil, hayatın tadı kaçtı...
    Güzel günlerdi. Tartışmalar bile zevkliydi.
    Developer konularında az mı muhabbet döndü

Şimdi Nokia N9'a bakıyorum. Arada kullanmadığım bi MeeGo kaldı. Kullanılabilir mi acaba hala

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.