Şimdi Ara

Microsoft, Windows Phone'u öldürmek istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İos da android de ki şunlar yok bunlar yok diye bu forumda bile tonla konu varken adamlar ne yapsın? Windowsun şuanki durumu fena değil ama popüler uygulamaların olmayışı ve ya alternatif uygulama azlığı kitleyi küçük tutuyor. Ne gibi eksiklikleri var dersek müzik uygulaması geliştirilmeli yeni klavyeler eklenmeli, internet Explorer çok iyi ama basılı tutunca sekmelerin açılması çalışmıyor o düzeltilmeli gibi kullanımı kolaylaştırcak şeyler gelirse bana ne yılda 2-3 kez açacağım oyunlardan yada uygulamalardan bana whatsapp Facebook internet pdf ve Office yetiyor üniversite öğrencisi olarak.( özellikle onedrive pcde ve telefonda ulaşılması kolay güzel bir sistem ders notlarını oraya atarak her yerden telefon ile ulaşabiliyorum. Dropboxa vs gerek kalmıyor ama başka insanlar o tarz uygulamalar ile dosya paylaşınca cebelenmek durumunda kalıyoruz onu düzeltmeliler)
    WindowsMobile ı kolay kolay bırakmaz appları satma nedenleri universal uygulama geliştiricisi olmak istemeleri. Bing map e altarnatif ellerinde nokia here mapsin kullanım hakları varsa satmış olabilirler. Microsoft ayrıca 9milyar doların çoğunu telefon ve uygulama patentleri için verdi. Donanım olarak bırakıp tekrar işletim sistemi olarak Windows mobile ı sürdüre bilirler dersek daha doğru bir haber olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.