Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor

Özellikle son dönemde platforma eklediği oyunlar ile birçok oyuncunun sevgisini kazanan Xbox Game Pass sistemine dair enteresan bir istatistik paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Doom Eternal yönetmeni anlatılacak daha fazla Doom hikayesinin olduğunu söyledi

Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass'te aylık belirli bir ücret ödüyorsunuz ve sistemin kütüphanesindeki oyunlar erişiminize açılıyor. Bu sisteme de her ay birbirinden farklı ve kaliteli oyunlar ekleniyor. Yani baktığınızda çok oyun oynayan bir insanın bile oyun ihtiyacını orta düzeyde de olsa karşılayabiliyor.

Microsoft'ta Oyun Ekosistemi'nin kurumsal başkan yardımcısı Sarah Bond'un Forbes ile yaptığı röportajda enteresan bir istatistik paylaşıldı. Söylediğine göre Xbox Game Pass aboneleri oyun oynamak için diğer oyunculara göre yaklaşık yüzde 20 daha fazla para harcıyor. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri diğer oyunculara göre yüzde 20 daha fazla zaman harcıyor, yüzde 30 daha fazla oyun oynuyor ve yüzde 40 daha fazla oyun türü deniyorlar. 

Zaman, oyun ve oyun türü açısından aslında ortada garip bir durum yok ancak para harcama konusu şaşırtmıyor değil. Game Pass oyunları genelde oyunların standart versiyonları oluyor. Sanıyoruz ki oyuncular DLC'ler genişleme paketleri ve bunun gibi ek içerikler için daha fazla para harcıyor.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/xbox-game-pass-subscribers-spend-20-more-on-gaming-overall-microsoft-says/

• Sony yakında buna bir rakip çıkarmak zorunda kalacak :)
  • sanırım ben bu sayının içinde değilim. 4 tane baba oyun çıkardı gamepass. üstelik diğer oyunlar kütüphanedeki de cabası.

gerçi bu ara ps4 ü crackledim. Para vermek istemediğim oyunları deniyorum Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor 

• Türkiye için geçerli değildir bu istatistik, devamke

• Müşterini mutlu edersen, o da seni mutlu eder. İyi esnaf olunca sen de kazanıyosun bu kadar basit aslında.
  • 3 sene sonra epicte komple beleş verirler. Optimizasyonda düzelmiş olur, doğru düzgün TR yama da gelir. O zaman "belki" oynarım. İlk oyun çok iyiydi sonradan rengarenk saçma sapan bişeye dönüştü.

• Sirf su dlc olayi yuzunden uyu olmuyorum 20 lira daha fazla bir paket yapsinlar oyunlarin her seyiyle birlikte oldugu ozaman mantikli olur benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "yüzde 20 daha fazla zaman harcıyor, yüzde 30 daha fazla oyun oynuyor"
    bu ne demek ya ?
    Adam 100 lira verip oyunu almayacaktı veya torrent felan kullanacaktı, ama gamepass olunca açıp oynuyor. mantıken fazla para harcıyorsun ama orjinal ve online oyun oynuyorsun. %20 fazla veriyorsun ama karşılığında aldığın değer %20 den daha fazlası

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

bak bak paşaya bak 20 lira fazlaya tüm dlcleri alacakmış. 50 TL daha ver Microsoft özel şoför ve limuzin göndersin sana Microsoft, Xbox Game Pass üyesi olanların oyunlara daha fazla para harcadığını söylüyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denorath kullanıcısına yanıt

öyle zaten. 500 dolarak cihaz çıkarıp oyununu 60-70 dolara tr. için daha absürt 600-700 liralara oyun satmak çok sürdürülebilir bir sistem değil. artık işlerin dijitale kalymasıyla oyun kardeşliği vs. de yapan azaldı hatta ilerde hiç kalmayacak. mecbur bu tarz abonelikli paralı sistemlere yönelim olacak. ki oluyor da son yıllarda: netflix amazon prime apple tv geforce now vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.