Bağlantı kopma sorunu olan arkadaşalar için yararlı olur belki. https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-donat%C4%B1lar%C4%B1/9nblggh30xj3#activetab=pivot:overviewtab linkteki uygulamayı win10 da yükleyip günccelleme yaparsanız kopma yaşanmıyor. Daha önce pes2021 de maça başlamadn 3 kere kopan cihaz artık hiç kopmuyor. |
Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) (6. sayfa)
-
-
MICROSOFT XBOX Wireless Oyun Kumandası (9.Nesil) İlan No: 1048618901https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-microsoft-xbox-wireless-oyun-kumandasi-9.nesil-1048618901/detay
Arkadaşlar ilgilenen olursa Ankara içi elden teslim edebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar usb ile pc ye bağlıyorum da xbox one controlleri windows 10 kafayı yiyor başlatı açınca aşağı yukarı gidiyor neden böyle bir problem oluyor yardımcı olabilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 13 Eylül 2022; 23:35:23 > -
arkadaşlar yurt dışından 9.nesil gamepad getirticem laptopta kullanmak için fakat sadece gamepad satılanı da var, wireless adaptörlü satılanı da var. Pc'de bu gamepad in adaptörsüz olanı çalışmıyor mu? Hangisini almalıyım ?
www.amazon.deAmazon.dehttps://www.amazon.de/-/tr/dp/B07SDFLVKD/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=xbox%2Bcontroller&qid=1663101497&sr=8-3&th=1
-
Ne yaptınız merak ettim. Bilgisayarınızın wireless cihazları destekleme özelliği varsa adaptöre gerek kalmadan kol çalışıyor. Kol bende var ve gecen sene kasım ayında vatan dan adaptörsüz olarak aldım ve dizüstü bilgisayarımda çalıştırıyorum. Bilgisayarının wireless desteği iyi olmayan ve bu sebeple her oyunda bağlantısı kopup duran arkadaşlar ayrıca adaptör veya yanında adaptörlü olarak geleni alıyor.
Ben de kimi oyunda bağlantı kopuyor ama God of war ve RDR2 gibi oyunlarda sorun yaşamadığım için adaptöre gerek duymuyorum çünkü sorun donanımsal değil bariz yazılımsal yoksa bu oyunlarda da sıkıntı yaşardım.
-
Ben USB adaptör almıştım. Blutooth'a göre kesinlikle daha stabil bir bağlantı sağlıyor. En azından her oyunda sorunsuz çalışacağını biliyorsunuz.
Eğer gamepad ve adaptör paket olarak ucuza geliyorsa tercih etmekte fayda var. Zira tek adaptörün fiyatı 600 liraları bulmuş, sonradan almak isterseniz pişman olabilirsiniz.
Bluetooth ile özellikle FIFA oynarken çift basma vs. sorunlar yaşadım. Bırakın idare etmeyi oynanmıyor bile kesinlikle. Sanırım oyunları Steam'e ekleyip sorunu çözmek olası ancak ben uğraşmak istemedim.
Yine de bu miktarlar sorun oluyorsa illa ki çözüm bulunuyor, normalde 5-10 dolara satılması gereken ürün gerçekten çok abartı fiyatlara satılıyor.
-
amazonGp Batteries Recyko+ 2700 Aa Kalem Ni-Mh Şarjlı Pil, 1.2 Volt, 2'Li Karthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B000UZBTSM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Pile ihtiyacı olan arkadaşlar 100/30 indirim kampanyası ile alabilir. 95.11 TL ama sepete 5 TL bir başka ürün daha atarak 70 TL alabilirsiniz. Bu arada önce anasayfadan 100/30 indirim kampanya sayfasını bulup girmeniz ve açılan sayfadan uygulama yazısına tıklamanız lazım.
-
arkdaşlar bununla msi gc30 v2 yi karşılaştırabilen var mı deadzonu fazla geldi bana msi ın yani analogların tepki süresi fazla gibi yıllardır f710 kullanıyorum onun daha az tepki süresi mesela
-
akakce.comXbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-xbox-series-beyaz-kablosuz-fiyati,862992617.html
hocam bu gamepad ler içinden wireless adaptor çıkmıyor mu nasıl bağlayacaz pc ye
-
Arkadaşlar bu kolu yurt dışından getirtsen herhangi nir uyum sorunu oluyormu pcde
yurt dışı pc adaptoru ile beraber 1700 tl ye falan getirebiliyorum mantıklımı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Kasım 2022; 17:50:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda satın alan var mı? Bugün aldığım controller'da game pass kodu çıkmadı. Artık bu kodlar kutudan çıkmıyor mu?
-
Kaldırılmış olma ihtimali var. Konudaki arkadaşlarla beraber alalı 1 sene oldu.
-
biraz araştırdım fakat bir şey göremedim buradan da sormak istedim. special edition olarak satılan modellerle standart modellerin arasında renk dışında bir fark var mı?
-
Beyler Windows 11 de 9.nesil için pil azaldı uyarısı vs çıkmıyor mu?
Birde anakartimda wifi ve Bluetooth var. Yeni nesil anakart. Bluetooth haricinde wifi ile bağlayamıyormuyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldığım beyaz gamepad başta değişmişti, hikayesini ilk mesajlarda anlattım. Şimdi siyah olan da garantisinin bitmesine 1 hafta kala değişti. Şanslıyım, drift sorunu tam bu aralar başladı.
Böyle sorunsuz ve zahmetsiz değişmesi güzel olsa da elimdeki 360 kontrolcüler 10 senedir sorunsuz çalışırken yeni nesillerin 2 senede 2 kez sorun çıkarması can sıkıcı.
-
Geçmiş olsun hocam. Yeni ürünlerin f/p kalitesi daha yüksek olmasını bekliyoruz ama tam tersi oluyor artık. Bu neredeyse tüm ürünlerde geçerli maalesef.
-
merhaba bu joystick ile rdr2 oynayınca titreşim oluyormu ve hangi durumlarda titreme oluyor acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X