Şimdi Ara

Microsoft yeni Windows logosu üzerinde çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada logonun altındaki sıralamada win 3.1 ve win 98 arasında win 95 i unutmuşlar :)logo berbat
  • hiç bir işletim sistemi win xp nin yerini dolduramaz tam bir dönüm noktasıdır win xp
  • Sade olsa daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Kim ne derse desin apple

Bu adama her haberde eksi vermekten fare eski.
  • Tam 2 Boyutlu Görselinin Sunulduğunu Farzedersek Arka Plana Gölge İle Bir Işık Oyunu Yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

bu arada logonun altındaki sıralamada win 3.1 ve win 98 arasında win 95 i unutmuşlar :)logo berbat

Ona bakıcak olursan Windows Me işletim sistemi de es geçilmiş logolar kısmında. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

bu arada logonun altındaki sıralamada win 3.1 ve win 98 arasında win 95 i unutmuşlar :)logo berbat

Ona bakıcak olursan Windows Me işletim sistemi de es geçilmiş logolar kısmında. (:

me milenyum yani 2000 kardeşim aynı işletim sistemi :) ama 95 ve 98 ayrı işletim sistemleri
  • Çok yaratıcı ve konseptte uygun logo.

Ben yıllar sonra ilk defa bu kadar yaratıcı gördüm microsoft'u. Ribbon arayüzü yerine Metro arayüzü yaygınlaşmalı..

Beğenmeyene xp hediye edilmeli

Şaka maka "dandik olmuş" diyen bazı tasarım uzmanlarının tasarımlarını da alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 18 Şubat 2012; 17:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bence gayet başarılı sadelik önemli bir özellliktir beyenmeyen kişiler Windows 8 kullanmaz bu kadar basit zorla kullanın diye birşey yok her kesin görüşleri farklıdır. oyüzden Windows 7 kalın beyenmiyenler daima geriden gelin sizlere bu yakışır '' ilki en son yaşayan sizler olun'' ...

Herkesin görüşleri farklıdır demişsiniz beğenmeyenlere lâf atmışsınız. Emin olun ben beğenmememe rağmen bütün Win8 buildlerini denedim.

• Sade bir tasarım olmuş, daha güzel olabilirdi.
  • Metro arayüz, dokunmatik PC ve tabletlerde çok kullanışlı olacağa benziyor fakat mouse kontrolü biraz keyifsiz. Nitekim arayüzden çıkıp, masaüstüne düşebiliyorsunuz tekrar. İki arayüzü ayna anda kullanmaları çok mantıklı olmuş bence. Geçişler hızlı ve takılma yaşamadım, Windows için iyi bir atılım olduğunu düşünüyorum. Sorunsuz ve stabil bir sürüm olsun, daha az hata ile karşılaşalım ve office uygulamaları gibi temel bileşenler entegre edilmiş olarak gelsin, başka bir şey istemem. Dosya transferi konusunda önemli adımlar atılmış, isimleri farklı dahi olsa mükerrer dosyaları bulup uyarması da çok hoş bir özellik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnfoman

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

Kim ne derse desin apple

Bu adama her haberde eksi vermekten fare eski.

O arkadaş Apple kullanıcısı değil.
  • güzelmiş
  • :) sade
  • Bakalım nasıl olacak.Yenilik her ne kadar iyi yapılırsa yapılsın zamanlaması da önemlidir.
  • paint yasaklansın
  • Çok uğraşmışlar logo için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo -- 18 Şubat 2012; 20:50:55 >
  • logo bence çok hoş ve haberdeki şu cümleye harfiyen uyuyor;

"Ayrıca Windows 8'in basit ve hızlı tarzına da atıfta bulunuyor."

metro arayüzü bir simge olarak daha iyi temsil edilemezdi sanırım.. bence çok hoş.. estetik..zamane gençleri kıvrak şeylerden hoşlanıyor ama estetik her zaman yuvarlak hatlara sahip olmak demek değildir..
  • Bu logoya kötü diyerek apple'ın logosuna çok güzel diyenleri anlamıyorum. Belki eski logo daha iyi olabilir fakat windows ismine eski logo(bayrak şeklinde olan) yakışmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage12

Bu logoya kötü diyerek apple'ın logosuna çok güzel diyenleri anlamıyorum. Belki eski logo daha iyi olabilir fakat windows ismine eski logo(bayrak şeklinde olan) yakışmıyordu.

Bayrak değil o simge, pencere.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.