Şimdi Ara

Microsoft Zune HD Pil Ömrü Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşünüyorum ama pil konusunda Ipod touchta olduğu gibi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Müzik-video-wireless açık kalma süreleri ne kadar? İnternette net bilgiye ulaşamadım. Kullanan arkadaşların yorumları nelerdir?

• guncel
  • Ortalama olarak müzik 25-30 saat arası, video 5-6 saat, interneti hiç denemedim zaten alırsan internete girmenin zevkli olmadığını anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Ortalama olarak müzik 25-30 saat arası, video 5-6 saat, interneti hiç denemedim zaten alırsan internete girmenin zevkli olmadığını anlarsın.

Tavsiye etmiyor musunuz?
  • İnternet için alacaksanız açıkçası tavsiye etmem ama müzik ve video performansı açısından tavsiye ederim.
  • quote:

İnternet için alacaksanız açıkçası tavsiye etmem ama müzik ve video performansı açısından tavsiye ederim.

amoled ekran miydi? Bir de muzik kalitesinden memnun musunuz?
  • Ben sattım ekranı OLED ekran ve çizilmiyor. Arka kapağı da çok zorlamazsan çizilmez. Tasarım olarak bence çok iyi, bayağı ince. Ses kalitesi olarak iyi seviyede diyebilirim. Kayıpsız şarkılarla çok iyi sonuçlar alıyordum ama sesi biraz soğuk, bir Sony'ler gibi renkli sesi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

İnternet için alacaksanız açıkçası tavsiye etmem ama müzik ve video performansı açısından tavsiye ederim.

• quote:

Ben sattım ekranı OLED ekran ve çizilmiyor. Arka kapağı da çok zorlamazsan çizilmez. Tasarım olarak bence çok iyi, bayağı ince. Ses kalitesi olarak iyi seviyede diyebilirim. Kayıpsız şarkılarla çok iyi sonuçlar alıyordum ama sesi biraz soğuk, bir Sony'ler gibi renkli sesi yok.

quote:

quote:

Ses cikisi nasil? Ipodlara gore daha yuksek ses alabilr miyim? Tesekkur ederim bu arada hocam.

• O konuda tam emin değilim yani iPod'tan belki biraz daha yüksektir belki biraz aşağıda da olabilir ama ben 30 seviyeden 22'yi geçmiyordum genelde. Ses yüksekliği olayını biraz fazla kafaya takıyor gibisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 28 Aralık 2010; 19:08:05 >
  • quote:

O konuda tam emin değilim yani iPod'tan belki biraz daha yüksektir belki biraz aşağıda da olabilir ama ben 30 seviyeden 22'yi geçmiyordum genelde. Ses yüksekliği olayını biraz fazla kafaya takıyor gibisiniz.

evet hocam benim icin onemli. Baya arastirdiktan sonra itouch almistim. Pil omrunun kisa olmasindan dolayi sattim. Onun sesini kendimce ses siniri olarak koydum. Daha asagisi beni pek tatmin etmiyor. Bende 1 aydir cowon s9 la zune hd arasinda gidiyorum.
  • Cowon S9 alın Zune HD sizin için pek uygun görünmüyor.
  • quote:

Cowon S9 alın Zune HD sizin için pek uygun görünmüyor.

sanirim oyle olucak wi fi den dolayi zune hd istiyordum ama dediginiz gibi iyi degilmis. Zune hd denmesinin sebebi hdmi cikisimi?
  • ipod touch hariç hiç bir mp3 mp4 cihazı internette gezinme için ideal değildir. sadece internette gezecekseniz ipod touch. ses kalitesi olarak istyosan sony,cowon, video izlemek içinde cowon sony zune hd. bir mp3 mp4 cihazın büyük ekran , agır ve kalın olmamsı lazım. sonucta mini tasınabilir. o yüzdende zunehd yada sony

her seçenek kişiden kişiye değişiyor..

Internette Sörf Yapmak: 1- ipod touch 2-zune hd ipod touch bu alanda birincidir.

Ses Kalitesi: 1-Sony 2-Cowon ses yüksekliği cowonun çok yüksektir.Ama yüksek seste dinleyemezsiniz. ses yukarılara çıktıkça seste bozulmalar ve cızırtılar başlar. (çünkü ses yüzde yüz barajını geçiyor).

Video: 1-Cowon 2-zunehd-sony video konusunda 2 belirgin etken var. Bir cihazın ne kadar video dosya türü desteklemesi, iki çözünürlük. en önemli etken birincisidir. cihaz 1080p de oynatsa destekledigi dosya türü azsa sürekli convert yapmanız lazım. bu alanda cowon dosya türü en zengin olanı. her video dosyasını convert etmeden direk izlemenizi kolaylaştırıyor. zune hd ve sony ikinci durumdalar. zune hd de tegra oldugu için 720p videoları takılmadan donmadan akıcı şekilde oynatabiliyor.

Pil Ömrü: 1-cowon s9 2- sony & zune hd. cowon s9 45 saat müzik 9 saat video ile birinci. sony ve zune hd pil ömrü ikisininde aynı 25 saat müzik 7 saat video. aralarında belki yarım saat oynayabilir ama bi fark yok.

Taşınabilirlik: Bu seçenek kişiden kişiye değişebilir. kimisi büyük ekran seçip cebinde taşır.kimisi kücük ekranlar gömleğin cebinde. bana göre küçük ekranlı daha iyi bir cebinde telefon diğer cebinde mp3 player ağır olacaktır.
    1-Zunehd 2-sony 3-cowon zunehd inceliği olsun tasarımı olsun çizilmeye karşı dayanıklılıktan olsn ön sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 29 Aralık 2010; 3:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

ipod touch hariç hiç bir mp3 mp4 cihazı internette gezinme için ideal değildir. sadece internette gezecekseniz ipod touch. ses kalitesi olarak istyosan sony,cowon, video izlemek içinde cowon sony zune hd. bir mp3 mp4 cihazın büyük ekran , agır ve kalın olmamsı lazım. sonucta mini tasınabilir. o yüzdende zunehd yada sony

Internette Sörf Yapmak: 1- ipod touch 2-zune hd ipod touch bu alanda birincidir.

Ses Kalitesi: 1-Sony 2-Cowon ses yüksekliği cowonun çok yüksektir.Ama yüksek seste dinleyemezsiniz. ses yukarılara çıktıkça seste bozulmalar ve cızırtılar başlar. (çünkü ses yüzde yüz barajını geçiyor).

Video: 1-Cowon 2-zunehd-sony video konusunda 2 belirgin etken var. Bir cihazın ne kadar video dosya türü desteklemesi, iki çözünürlük. en önemli etken birincisidir. cihaz 1080p de oynatsa destekledigi dosya türü azsa sürekli convert yapmanız lazım. bu alanda cowon dosya türü en zengin olanı. her video dosyasını convert etmeden direk izlemenizi kolaylaştırıyor. zune hd ve sony ikinci durumdalar. zune hd de tegra oldugu için 720p videoları takılmadan donmadan akıcı şekilde oynatabiliyor.

Pil Ömrü: 1-cowon s9 2- sony & zune hd. cowon s9 45 saat müzik 9 saat video ile birinci. sony ve zune hd pil ömrü ikisininde aynı 25 saat müzik 7 saat video. aralarında belki yarım saat oynayabilir ama bi fark yok.

Taşınabilirlik: Bu seçenek kişiden kişiye değişebilir. kimisi büyük ekran seçip cebinde taşır.kimisi kücük ekranlar gömleğin cebinde. bana göre küçük ekranlı daha iyi bir cebinde telefon diğer cebinde mp3 player ağır olacaktır.
    1-Zunehd 2-sony 3-cowon zunehd inceliği olsun tasarımı olsun çizilmeye karşı dayanıklılıktan olsn ön sırada.

Çok teşekkür ederim gerçekten baya baya bir yardımcı oldunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

ipod touch hariç hiç bir mp3 mp4 cihazı internette gezinme için ideal değildir. sadece internette gezecekseniz ipod touch. ses kalitesi olarak istyosan sony,cowon, video izlemek içinde cowon sony zune hd. bir mp3 mp4 cihazın büyük ekran , agır ve kalın olmamsı lazım. sonucta mini tasınabilir. o yüzdende zunehd yada sony

Çok teşekkür ederim gerçekten baya baya bir yardımcı oldunuz.

Önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.