Şimdi Ara

MİD ANFİSİ YARDIMI ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ARABAMA MİD ANFİSİ ALMAK İSTİYORUM VE BUNUN İÇİN 150 YTL PARAM VAR 2 EL OLCAK ANFİ NE ÖNERİR SİNİZ VEDE BENİM JBL 1200 WATTS BASA 400 WATSS HARWARD BAĞLI NASIL ÇALAR YANİ BASA AYRI ANFİ MİD'E AYRİ ANFİ VE KAPASİTÖR İSTERMİ VE KAPASİTÖR NE İŞE YARAR HERŞEY İÇİN SAOLUN ALLAHA EMANET OLUN CVP BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratreisbaba -- 29 Mart 2007; 0:25:08 >

• 150 liraya JBL 75.2, JVC KS-AX3300 veya SONY XM-SD12X gibi amfiler olabilir...
    Yalnız bunlar ikinci elde bulması da satması da zor olan amfiler, elinde harward yerine biraz daha nakit olsaydı JBL 75.4 gibi yaygın kullanılan bi amfi önerirdim, hem basa hemde midlere kullanırdın...

Bu güçte bir sistem için kapasitör gerekmez... (kapasitör voltajdaki anlık düşümleri azaltmak içindir, elektrik depolar)
  • ++ Güzel kardeşim, konu başlığın sormuş olduğun soru ile alakalı olmalıdır, başlığını değiştirmelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

150 liraya JBL 75.2, JVC KS-AX3300 veya SONY XM-SD12X gibi amfiler olabilir...
    Yalnız bunlar ikinci elde bulması da satması da zor olan amfiler, elinde harward yerine biraz daha nakit olsaydı JBL 75.4 gibi yaygın kullanılan bi amfi önerirdim, hem basa hemde midlere kullanırdın...

Bu güçte bir sistem için kapasitör gerekmez... (kapasitör voltajdaki anlık düşümleri azaltmak içindir, elektrik depolar)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.