Şimdi Ara

Mid Hero Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her ne kadar mainim mid olsa da oynatmıyorlar... TR de gümüş 5 im Xerath oynuyorum. Amka farklı daha mobil herolar denemek, almak istiyorum...

Aklımda Ahri var şimdilik... Jungle da başlayabilirim sup olarak morgana ve lUx giriyorum genelde adc Trishtine solo gelirse de renekton veya ryze ama tercih dişi...

NE önerirsiniz? hangi lane den gideyim ne alayım sizce? Serhat tam bana göre hero uzaktan vurması ultisi vs.

Not: Ahri nin ulti hasar veriyor mu veriyorsa nasıl veriyor..

Not2: Ranked atıyorum gelicem 45 dk ya sonucu da paylaşırım yazın siz :)

• Ahrinin ultisi belli bir mesafedaki 3 kisiye senin ap ne gore damage veriyor 3 kez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed ve fizzi kullaniyorum tavsiye ederim
    Zed oynamasi zor ama hakim olunca cok zevklidir
    Syndra ve oriannnayi dusun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Middeki tüm herolarda iyi bir seviyeye geldim. Sonra jungle oynamaya başladım. Şuan sadece udyr oynuyorum. Gerçekten eğlenceli. Sürekli farklı şeyler. Oyunu şekillendirebiliyorsun. Ama mid farklı. Hep aynı şeyler oluyormuş gibi gelmeye başladı bana ..
  • tarican10 kullanıcısına yanıt
    Hocam fizz ranked da( gümüşte en azından yüzde 80 banlı o yüzden bulaşmayı düşünmüyorum)

Zed asılnda güzel bir hero ama açıkçası ısınamadım hiç

Syndra gerçekten hakkını veren adam öttürüyor, syndra denemek lazım. ahri gibi kovalayabilen bi hero...

bu arada belli bi alana rastgele vuran ahrinin tilki ateşi değil miydi ultisinde de mi rastgele yakındakilere vuruyor?

Ahri düşünmeli miyim?

Orianna yüksek seviye mid karekteri , iş yapıyor severek izliyoruz twitchden vs...

Orianna Syndra Ahri desem ne dersiniz?

Not: Aldık oyunu 98 lp oldu bakalım :)
  • Syndra

• Gümüşte olduğun için zaten fizz kullanamazsın ama benim sana önerdiğim herolar
    benim şahsen önceliğim ad ama sıralıyım sana
    Midde : Yasuo,Galio,Talon,Zed,Riven

Jungle : Lee sin , Nunu ( Oynaya bilirsen çok OP oluyor ) , Udyr , Hecarim , Vi , Jarvan IV bunları öneririm cidden oyunda iyi oynarsan kendi takımın için çok avantajlı oluyor.

Solo Olarakda : Kha'zix , Rengar , Shen , Pantheon öneririm.
  • hocam bronz 2 den s1 e syndra ile 16 oyun 15 win var 1 lose ondada dirilt aldım trolledim. syndrayı kavrarsan seni ezebilecek adam çok az hele zed falan alırlarsa işin çok rahat al bi zhonya tamamdır . orianna ise safe pick. syndra nın tek başına taşıma ihtimali daha yüksek
  • Midin hakimleri Fizz, Syndra, Lissandra, Orianna ve Ahridir. Bunların arasından oyunculuğuna göre bir tanesinde ustalaşırsan midi yakarsın yıkarsın. Syndra ve Lissandra gerçekten baya baya iyi şampiyonlar benim ilk tercihim lissandra olsada syndrada çok fazla can sıkan fazla hasar veren bir şampiyondur. Seç beğen al :)
  • Fizz yada ahri

• Evren sana mesaj veriyor sen anlamıyorsun
  • syndra lanede kolay kolay ezilmez early olsun late game olsun gayet güçlüdür
  • syndra
  • Zed
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.