Bildirim
mid takımı mid range yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu bilgisi olan -
Cok fark eder mid takımında tizler ayrı orta ses ve basslar aynı hoparlörden çıkar ama 3 yolluda hepsi ayrı olduğundan daha detayli çalar ama maliyet yüksek olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani sizce midrange yerine 3 yollu compenant mı almalıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 22 Kasım 2016; 22:56:58 > -
3 yollu kompenant zaten tiz midrange ve basstan oluşur. Kaliteli ses için 20 25 cm bassla aktif surulur tadından yenmez. Ama islem gerektirir İstanbul daysaniz maslakta aktepe sound var bi gorusun fikir edinin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de boyle dusuk watt bir mid takimi alip sadece mid baslari kapilara takmak istiyorum. cunku aracimda hali hazirda zaten twiterlar var on camin orada. aracimdaki orjinal hoparlorler 20 watt, ses sistemi cikis gucunu bilmiyorum. anfisiz bu yapacagim islem saglikli olur mu ? orjinaller biraz vasat onlara gore iyi ses alir miyim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X