Şimdi Ara

mid takımı mid range yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba ön kapıya iki adet linkdeki kompenant mit takımını bağladım. daha sonra mid bas ve mid range ürünleri gördüm.bu üründen farklımıdır temiz net vokal ağırlıklı berrak bi ses için farkeder mi? mid takımıyla mid rangenin farkı nedir

teşekkürler şimdiden

• yok mu bilgisi olan
  • Cok fark eder mid takımında tizler ayrı orta ses ve basslar aynı hoparlörden çıkar ama 3 yolluda hepsi ayrı olduğundan daha detayli çalar ama maliyet yüksek olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani sizce midrange yerine 3 yollu compenant mı almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 22 Kasım 2016; 22:56:58 >
  • arge48 kullanıcısına yanıt
    3 yollu kompenant zaten tiz midrange ve basstan oluşur. Kaliteli ses için 20 25 cm bassla aktif surulur tadından yenmez. Ama islem gerektirir İstanbul daysaniz maslakta aktepe sound var bi gorusun fikir edinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de boyle dusuk watt bir mid takimi alip sadece mid baslari kapilara takmak istiyorum. cunku aracimda hali hazirda zaten twiterlar var on camin orada. aracimdaki orjinal hoparlorler 20 watt, ses sistemi cikis gucunu bilmiyorum. anfisiz bu yapacagim islem saglikli olur mu ? orjinaller biraz vasat onlara gore iyi ses alir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mid takımmı yoksa oval mi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.