Şimdi Ara

Mid Takımları Arka Pandizota mı Kapılaramı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısa bir süre önce mid takımı ile ilgili sizlerden tavsiyeler aldım yanlız ufak problemler nedeniyle seti tamamlayamamıştım.Şimdi midleri ve amfiyi ayarladım ;

- 2 takım Hertz DSK 165
    - Jbl 75.4.

Bagajımızda da iki tane 1502D JBL bass bulunuyor.Midlerin bir takımını ön kapıya bir takımıda orjinal arka pandizotun içine mi gömersek daha iyi olur yoksa midler için ayrıca bir pandizot yaptırıp hepsini arkaya takarsak mı iyi olur.

Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

• Bir takım kesinlikle önde olmalı. Sahneleme açısından.
    Arka pandizottaki yuvaya mid koymak, bana ters geliyor.
    Kendi arabamda pandizottaki yuvayı boş bırakıp, arka yan direklere fiber yaptırdım...
  • Yeniden merhaba,

Sizinle de bir türlü görüşemedik kısmet olmadı, arkaya 1 takım mid için pandizot yaptırıcaz ,ön kapıya orjinallerin yerine bir takım koyucaz.
    Peki bagajdaki sesi içeri almak için ne gibi bir çözüm olabilir, bass portu mu yoksa akustik port yapıyorlar ondan mı tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exceLLencyy -- 27 Mayıs 2010; 11:15:44 >
  • Akustik port, akustik halı filan hikaye...
    Sadece kulağa hoş geliyor. Bakıldığı zaman mantıklı hiçbirşey yok.

Basın sesini aracın içine almanın en sağlıklı yolu, benim model.
    Arka pandizottaki orjinal yuvalar boş kalacak, mid takımı da arka kapı veya arka yan direklere konulacak...
  • Hyundai accent admire nasıl kule yapıcaz, arka kapıda kolon yeride yok, ön kapılara takılacak bir takım mid yetermi
  • Hyundai Accent' de, arka pandizota midleri koyabilirsiniz.
    Aracın yalımıtı iyi olmadığından, bagajda çalan basın sesi, benimkinden daha iyi gelir, emin olun :)

Sistemi baştan ayağa tekrar bir yazar mısınız?
  • Bu arada,
    Müsaitseniz yanıma gelebilirsiniz.
    Ben de birazdan yeni bir amfi bakmak için EMS sound' da gitmeyi düşünüyordum öğle arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boschmann oval sizce nasıl
    5 yıl önce açıldı
    BASS BAGAJDA NASIL DURMALI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke gelebilseydim işyerindeyim(M.köy) arabayla gelse idim öğlen arası belki çıkabilirdim ama şu an imkansız durumda.

Son durum şu
    Bagajda kutulu 2*Jbl 1502 D
    Bass amfisi JBL 601.1

Mid
    2 takım Hertz DSK 165
    Jbl 75.4 veya 60.4 amfi.(2 sinden birini alıyorum tercihe göre)

5250 SD Pioneer ana ünite.

Araçta ön kapılara kolon takabiliyoruz ve arka pandizota , bir takım mid yeter diyorsanız benim için ne ala ön tarafa takarım, ama basslar çok yoğun olacağından bir takım yetmez düşüncesindeyim.
  • Açıkçası,
    Müziği kendiniz dinleyecekseniz 1 takım mid yeterlidir. Fakat sizin mid takımlarının tizleri iş yapmaz. Bu nedenle 2. takıma ihtiyaç duyarsınız.
    Aracınız Hyundai olduğundan dolayı, arka pandizottaki orjinal yere 1 takım mid montajlamak mantıklı. Basların sesi içeriye oldukça iyi gelecektir.
    Bir zaman bu şekilde dinlersiniz, baktınız bas az geliyor, arkadaki midleri çıkarıp bir de öyle denersiniz.

Stereo amfi konusunda, fiyatta fark yoksa kesinlikle 75.4 alın.

60.4 4x60 RMS
    75.4 ise 4x104 RMS

Zaman problemim olmasa, montaj için yardım ederdim. Şu an evi taşıyorum, biraz bulaşmış durumdayım.
  • 75.4 tercih edicem, montajı birlikte yapsak çok iyi olurdu aslında, hem bende bazı konularda kendimi geliştirebilirdim.Montaj ile ilgili de sanıyorum Star Elektronik`e gidicem.Sizin tavsiye ettiğiniz arkadaş Star`a göre biraz fazla bir maliyet çıkarttı,işçiliklerine bir şey diyemem ama gene de Star ön planda.Yardımcı olabileceğim bir konu varsa pazar günü müsaitim (taşınma meseleleri) isterseniz gelebilirim.

Bu arada yardımlarınız için teşekkürler.
  • Bu arada bir arkadaşım şunu tavsiye etti amfi olarak ;

SOUNDMAGUS C-90

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-amplifikator-soundmagus-c-90-amp-4-kanal-kredi-kartina-taksit/detay

Bu amfi ile ilgili güzel sözler duydunuzmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.