Bildirim
MIDDLE EARTH: SHADOW OF THE MORDOR (ANA KONU) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben oyunun birtek yerini beğenmedim
oda çevreyi iyi yansıtmaması açıkcası
filmdeki gibi bekliyordum ama çıkmadı
ayrıca oyunda aragorn olsa daha ilgi
çekici olurdu diye düşünüyorum -
pre order yaptık bekliyoruz.
lakin usa psn'de 28 Eylul download deniyor kimi yerlerde 30 Eylul fakat oyunun cikma tarihi Ekim midir? -
-
Oyunu büyük merakla bekliyorum. PS3'e alacağım ancak umarım gerekli özeni vermişlerdir. -
-
Benim de merakla beklediğim bir oyun umarım güzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu oyun nasıl ya alınırmı sıkarmı oynarken ikilemdeyim?
quote:
Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR
Bu oyun nasıl ya alınırmı sıkarmı oynarken ikilemdeyim?
Assasin's Creed tarzının kopyası.
ilerleme, oynanış vs.. neredeyse aynı, hikaye&ambians farklı sadece. -
Bir oyun olarak güzel görünen, ancak orta dünya havasını verme konusunda şüpheyle yaklaşılan Middle Earth: Shadow of Mordor'un ilk incelemelerinin yayınlanmasıyla, ilk puanları da belli oldu.
Puanlara baktığımızda, onca şüpheye rağmen oyunun oldukça beğenildiğini ve genelde 9 ve üstü puanlar aldığını görüyoruz. En yüksek puanı veren tam puanla Joystiq iken, en düşük puan da Destructroid'den geliyor.
IGN – 9.3 / 10
GameSpot – 8 / 10
Polygon – 9.5 / 10
Joystiq – 5 / 5
Eurogamer – 8 / 10
Destructoid – 6 / 10
GamesRadar – 4.5 / 5
Spota ne zaman düşer acaba
Çıkan oyunlarda en az heyecan uyandıran olmuş .
3 gün kala 91 mesaj almış ve görüntülemede çok az.
Oyunu merakla beklıyorum inş. beklentimi boşa çıkarmaz -
Patlar diye korkuyordum ama kaliteli olduğu belli oldu.puanlar sağlam
İGN den 9.3 aldıysa bu oyun baya iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Eylül 2014; 10:53:45 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Pazartesi düşer mi spota?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
enteresandır oyunun çıkmasına 3 gün kaldı kimse yorum yazmamış oyun hakkında.destinyi bile konu sayfasında yerden yere vuranlar fazla ama yinede 81 sayfa olmuş konu içi yazışma.bu oyundan beklentimi az yoksa donanımcılarmı beğenmedi acaba anlamadımbu oyunu -
Oyunu heycanla bekliyorum ama ana hikayeden uzak geldi tolkien in yarattigi middle earth ten cok uzak bi iki lotr karakteri var sadece ama yine fani olarak deniyecez bakalim
O kirik Kilic andruil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: abraham48
enteresandır oyunun çıkmasına 3 gün kaldı kimse yorum yazmamış oyun hakkında.destinyi bile konu sayfasında yerden yere vuranlar fazla ama yinede 81 sayfa olmuş konu içi yazışma.bu oyundan beklentimi az yoksa donanımcılarmı beğenmedi acaba anlamadımbu oyunu
Konu, tür, içerik vs itibarıyla forum ahalisinin pek ilgisini çeken bir oyun değil sanırım. Şu an ilk sayfada bulunan tam 14 adet Fifa 15 konusundan bu açıkca anlaşılabiliyor.
Ben de yurtdışından siparişi verdim bekliyorum. Umarım hafta sonuna kadar kazasız belasız gelir de bayram haftasını yakalarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: abraham48
enteresandır oyunun çıkmasına 3 gün kaldı kimse yorum yazmamış oyun hakkında.destinyi bile konu sayfasında yerden yere vuranlar fazla ama yinede 81 sayfa olmuş konu içi yazışma.bu oyundan beklentimi az yoksa donanımcılarmı beğenmedi acaba anlamadımbu oyunu
Her oyun bu durumda.Mesela evil within hala 12.sayfada...
Ya talep yok yada üşeniyorlar yazmaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X