Şimdi Ara

midea marka set üst bulaşık makinesini 4 yıldır kullanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  midea marka set üst bulaşık makinesini 4 yıldır kullanıyorum

Vestel, Regal, King etiketleri altında satılan ancak Midea üretimi olan set üstü bulaşık makinesi ile ilgili 4 yıllık kullanımın sonunda konu açmaya karar verdim.

Bu makine 2012 - 13 döneminde çeşitli yerlerde satıldı. a101 gibi marketlerde insert ürünü olarak 270 lira gibi fiyatlara satıldığı oldu. Vestel tarafından ithal edilen, Midea üretimi bu makinenin, üzerinde REGAL yazılı olanını kullanıyorum. Regal olanda sayısal ekran yerine LED ışıklar var, dolayısıyla Vestel deki gibi kalan süreyi göremesenizde, bu led ışıklar sayesinde makinenin hangi aşamada olduğunu anlayabiliyorsunuz.

makineyi, fairy platinium, pril tablet, bim activit tablet gibi birçok detarjan ile kullandım. Sonuç her seferinde mukemmel!

bu tabletler ile ilgili bir detay; tablet detarjanlarda dozaj ayarlayamadığımızdan standart makinelere göre üretilen tabletler, bu makineye çok geliyor, dolayısıyla bulaşıklar çok iyi yıkanıyor, parıl parıl parlamakla birlikte üzerlerine güçlü bir detarjan kokusu siniyor. bu durumun sağlığa bir zararı olup olmadığını bilmiyorum ancak makinenin kısa ve hassas dışındaki programlarında 2 kez durulama yapılıyor. dolayısıyla sağlığa zarar verecek bir durum olacağını düşünmüyorum. kısa programlarda ise finish quantum gibi sıvı detarjanlar kullanılabilir.

su alımı ve boşaltımı sırasındaki gürültüyü saymazsak, genel olarak makine Sessiz çalışıyor.

tespit ettiğim bir diğer detay; Dönen pervanenin bulaşık sepetine çok yakın konumlandırıldığını düşünüyorum, bu durum özellikle birden fazla tencere - tava gibi sepeti ağır yüklerle doldurduğumda, esneme sonucunda pervanenin sepete teğet geçmesine neden oluyor.

bazen küçük parçalar sepetten kayıp pervaneyi durduruyor. bu gibi durumları algılamak için hassas bir kulağınızın olmasına gerek yok; makinenin sesi falan bir anda değişiveriyor. Hemen pause tuşuna basıyorum, sorunu gideriyorum ve start tuşuna bastığımda makine yıkamaya kaldığı yerden devam ediyor.

zamanlayıcısı iyi çalışıyor. 8 saate kadar başlama zamanı belirleyebiliyorsunuz.

bu paylaşımı yapma nedenim, 4 yıldır günde 2 sefer makineyi çalıştırıyorum. bana mısın demden bu günlere geldi ve bu durum midea markasına karşı bende bir sempati oluşmasına neden oldu. dolayısıyla klima falan alırsam bu markanın ürünlerine yöneleceğim. ülkemizde yeni yeni adını duyurmaya başlayan bu markaya 4 yıldır ürününü sorunsuzca kullandığım için hakkını vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Eylül 2015; 3:12:47 >

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tezgahın üstünde nasıl kullanılıyor bağlantıları nasıl yapılıyot musluk vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantıları herhangi bir bulaşık makinesinin bağlantısı nasıl yapılıyorsa o şekilde yapılıyor. normal makinelerden tek farkı iki yerine tek rafının olması.
    tezgahın üzerinde kullanacaklar, mutfak musluğunun çıktığı yerden t çoklayıcı ekleyerek temiz suyu buradan alabilirler. kirli su borusu oldukça ince, mermeri delerek veya kenardan bir yerden bir şekilde alt tarafa geçirip gidere ulaşmanız/ bağlamanız gerekecek...

ben bulaşıkları eğilip/çömelerek dolduruyorum. makineyi yere, mutfak tezgahındaki, bulaşık veya çamaşır makinesi koymak için ayrılan boşluğa koydum, üzerindeki boşluğa da fırını koydum. gayet güzel oldu. annemlerde miele bulaşık makinesi var, geçen sene aldılar, bulaşıklar o makinede nasıl temiz çıkıyorsa benim 260 liraya aldığım bu makinede de aynı temizlikte çıkıyor.

evet bu ürün öğrenci işi, ucuza alıp gelişigüzel kullanmanın dışıda, home ofis, stüdyo, işyeri mutfağı gibi küçük alanlarda veya küçük mutfaklarda biraz da tasarım ile harika işler ortaya koyabilir. bu tür makinelerin kullanımını düşünerek, daha mutfak dolapları yapılırken, buzdolabı yanına konumlandırılacak dikey dolaplar içinde, en altta çöp kutusu, üstüne set üstü bulaşık makinesi, üzerine fırın, üzerine mikrodalga.. şeklinde çözümler sayesinde çok şık ve pratik bir kullanım alanı bulabilir.

• Midea ürünleri iyidirde vestelin Çin malı klimalara %25 zam isteyip sonra kendi klimalarını satamayıp çinden midea marka klima getirip satması birde üstüne bunu satması ironik.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baharmania

Midea ürünleri iyidirde vestelin Çin malı klimalara %25 zam isteyip sonra kendi klimalarını satamayıp çinden midea marka klima getirip satması birde üstüne bunu satması ironik.:)

Vestel in hangi klimaları midea üretimi, bence indirim falan yakalanırsa vestel in söz konusu midea üretimi klimaları tercih edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

quote:

Orijinalden alıntı: Baharmania

Midea ürünleri iyidirde vestelin Çin malı klimalara %25 zam isteyip sonra kendi klimalarını satamayıp çinden midea marka klima getirip satması birde üstüne bunu satması ironik.:)

Vestel in hangi klimaları midea üretimi, bence indirim falan yakalanırsa vestel in söz konusu midea üretimi klimaları tercih edilebilir...

Şu an yok.

www.modernklima.com.tr
    Modern Klima Teknolojileri - Midea - Duvar Tipi - Inverter Sistem Klimalar - Duvar Tipi VERTU Serisi
    http://www.modernklima.com.tr/Duvar-Tipi-VERTU-Serisi

Buna benziyordu ama ilk ithal olanlar sonrakilerde kompresör farklı idi.

Vestel klima hiç önermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU ürünlerden uygun fiyata nerden bulabiliriz. 400 tl altında bulursam alıcam hemen.
  • Hocam iyi günlerde kullanin. Kardesim manisa da okuyor. Siz yazdiktan sonra benim de hosuma gitti. Electroluxun 3 tane tezgah üstü bulasik makinasi var. Uygun fiyatli bulursam bende alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

yeni ev, yeni mutfağa geçtim. büyük bulaşık makimesi ve fırınlı ocak alıyorum.

elimdeki set üstü bulaşık makinesi ile linkteki 3 ay önce aldığım mini fırını, ikisini birden paketleyip 250 liraya verebilirim, anadolu yakasına elden teslim yapabilirim?
    http://www.contievaletleri.com.tr/urun-detayi-mini_citir_firin_br_cmf_305-134.html
    akakce.com
    Conti CMF-305 Mini Çıtır 33 lt Fırın Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/firin/en-ucuz-conti-cmf-305-mini-citir-fiyati,5054750.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 3 Ocak 2016; 0:38:54 >

• merhaba sattınızmı makineleri ben almak istiyorum istanbuldayım ben zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyla79

merhaba sattınızmı makineleri ben almak istiyorum istanbuldayım ben zaten

sadece burada paylaştığım için hiç alıcı çıkmadı. ilk talip siz oldunuz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.