Şimdi Ara

Midea mdv vs blanc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midea klima almak istiyorum.Araştırdım pek bilgi bulamadım.Mdv serisi ile blanc serisi farkı nedir? 1450 tl mdv 12000 klima alınırmı?
    Teşekkürler

• Midea nın yeni çıkan kliması en alt modeli. Teknik verileri fena gözükmüyor hava debisi de epey yüksek. Eğer 12 btu olanını 1450 ₺ ye veriyorlarsa hiç kaçırmayın derhal alın derim. 2000₺ den aşağı eli yüzü düzgün 12 lik klima pek yok artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 16 Temmuz 2018; 20:54:59 >
  • 1450 tl ise çok iyi fiyat Hocam. MDV Forest serisi var şu anda. İnverter mi on off mu acaba sizin rastladığınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

1450 tl ise çok iyi fiyat Hocam. MDV Forest serisi var şu anda. İnverter mi on off mu acaba sizin rastladığınız?
    Hocam artık on of klima satışı yasaklandı bakın bu seri de inverter

Midea mdv vs blanc
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Hocam artık on of klima satışı yasaklandı bakın bu seri de inverter

Midea mdv vs blanc

Alıntıları Göster
    Merhabalar.

Doğrudur Hocam Forest serisi inv. ancak 1450 tl nerede satılıyor çok merak ettim. Yanlışlık yok ise kaçırmamak lazım. Portatif ısıtma konumu olan klimalar bile 1800den başlıyor malum...

• quote:

Orijinalden alıntı: klima5505

Merhabalar.

Doğrudur Hocam Forest serisi inv. ancak 1450 tl nerede satılıyor çok merak ettim. Yanlışlık yok ise kaçırmamak lazım. Portatif ısıtma konumu olan klimalar bile 1800den başlıyor malum...

Alıntıları Göster
    Acaba arkadaş 2450₺ yerine 1450₺ mi yazdı evet imkansız ama en alt seri inverter olduğu için belki fiystı gerçek olabilir mi diye düşünüyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-

Acaba arkadaş 2450₺ yerine 1450₺ mi yazdı evet imkansız ama en alt seri inverter olduğu için belki fiystı gerçek olabilir mi diye düşünüyorum,

Alıntıları Göster
    Muhtemelen Hocam. Çünkü 1450 ise asla kaçmaz valla ben de bir tane alırım şahsen :)
  • Midea Modernstar Elegance ve Blanc arasındaki fark nedir
  • Modernstar elegance var. 2 yıllık. Distribütörün ülkemiz için ürettirdiği bir ürünmüş. Ekonomik bir cihaz ayrıca sessiz. En azından sessizdi. Son zamanlarda çalışmaya başladıktan sonraki ilk 10 dk falan iç üniteden bi cızırtı sesi geliyor sonra kesiliyor kendiliğinden. Arada yine yapıyor. Gerçi şu an arızalı ve servis problemi yaşıyorum hatta söküp farklı markaya geçsem mi düşüncesi bile var servisten dolayı.
  • Evet yanlış anlasılma satıcı yanlıs soylemıs
  • klima5505 kullanıcısına yanıt
    İnventer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.