Şimdi Ara

Midgard

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni ve çok keyifli bir sunucuyu sizler için hazırlamış bulunmaktayız. Sunucumuzu tanıtacak olursak biraz eskilere özlem yaşayanlar için tasarladık diyebilirim. Abartısız sistemler ile bir sunucunun dengesini hiç bozmadan elimizden geldiğince güzel bir sunucu hazırladık , ancak içerisinde ufak hoşunuza gidebilecek sistemlerde yok değil. Bir çok sistemimiz tarafımızdan yazılmıştır ve de geliştirmeler her an sürecektir. Sunucumuzda level sistemi mevcuttur. Sphere emulatorunun bize sağladığı orjinal level sistemini biraz geliştirip ortaya sorunsuz ve güzel bir level sistemi çıkartık , keyif alıcağınızı ümit ediyorum.

Sistemlere genel olarak bakıcak olursak deminde bahsettiğim gibi kaliteli bir level sistemine sahibiz. Bunun yanı sıra her skill değerlidir mantığından yola çıkıp bütün skilleri aktif ettik. Örneğin bir zindan’a ( dungeon ) girdiğinizde normal bir sunucuda karşınıza ne çıkacağını genellikle tahmin edebilirsiniz. Ancak biraz role playing’e uygun olsun dedik ve sizler için değişik tuzaklar hazırladık. Bu tuzaklardan kaçmak için remove traps skillini kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra açmaya çalışacagınız bir kasa büyü ile kilitlenmiş olabilir. Bu olayda evaluating intel , lockpicking , magery yeteneğiniz devreye giriyor ve kasayı açmak için unlock büyüsünü kullanıyorsunuz.

Heycanımı mağzur görün , ben sunucuyu hazırlarken bile hevesle oynamak istiyordum ancak stafflıkda böyle birşey. Hazır yetkili kadromuza girmiş iken ilk olarak ben varım diyebilirim ( Nemesis ). Sizler için elimden geldiğince dengeleri bozmadan yeni ve oynanabilir bir sunucu geliştireceğimi temin ederim. Bunun yanı sıra sunucunun başında Froinus bulunmaktadır. Kendisinin çok kaliteli bir owner olduğunu temin edebilirim.

Sunucumuz bence yeterince hızlı birde size danışayım. Makinamızın özellikleri işemci = AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+| Ram = 8 GB DDR2 | Harddisk = 16GB SSD Harddisk | Bağlantı = 10mbit havuz hat . Ayriyetten kuşkusu olan arkadaşlar için söylüyorum sunucumuz üzerinde sadece sphere-server ve plesk çalışmaktadır ve sunucumuz bir VPS denen iğrenç ötesi sunucu değil tamamiyle benim ellerimle montajımı yaptığım bir sunucudur. Bağlantımız ise 10 mbit upload havuz bağlantı ( bir çok sunucu tek hat 10 mbit olduklarını idda eder ) ancak alt limit 2 mbit upload bağlantıdır. Yani havuz çok yoğun olursaki şu önümüzdeki 1 sene olmayacağını düşünüyorum en az 2 mbit bağlantı kullanıcağız. Kısacası lag olmuyacağını garanti ederim.

Yazımın sonuna doğru gelir iken web sitemiz wordpress üzerine vbulletin forum ile hazırlanmıştır. Ne kendim yazdım ne kendim tasarladım açıkcası. Ancak sphere - web optimizasyonunu en iyi şekilde yapıcağımı temenni ederim. Bu arada account sistemimiz forum ile gerçekleşmektedir. Forum üzerinde bir hesap açarsanız oyunda aktif olur.

Samimi bir ortam veya belki işten , okuldan dönüp stres atmak yada arkadaşlık kurmak için açıyoruz bu sunucuyu ve sizden tek isteğimiz düzgün bir ortam olması. Ne küfürler , ne saçma sapan konuşan insanlar , nede yozlaşan ultima online oyuncuları. Biz bunları istemiyoruz. Biz düzgün bir oyun keyfi yaşamak ve yaşatmak istiyoruz.

Tekrar sonuna kadar okuyan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Midgard Yetkili Kadrosu Adına
    Berk Badem
    Nemesis

Ayrıntılı bilgiyi web sitemizden öğrenebilirsiniz
    http://www.midgard.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scytax -- 22 Mayıs 2009; 19:44:24 >

• başarılar bu arada sitenizde gördüm

Aramıza katılanlar :

ShenShackrack - World Developer

Dewilux - Counsellor

Factor - Counsellor

Aranel - Counsellor

Counselor tek "l" ile yazılır.
  • gerçek RP için gerçek bir server sadece bir oyuncuyum ger.ekten oldukca zevkli gm olmakta kolay RP'nim öldüğü zamanlarda böyle serverlara ihtiyaç var RPcileri bekleriz
  • aman uzak durun şu serverdan

mail adresime yaptığı spamdan gına geldi

ayrıca dolandırıcı bunlar erathia nın sitesini aynısını yaparak serverda sorun var lütfen aşagıdaki linkten şifresini değiştirin diye spam yapıyorlardı bi ara
  • hmm vukuat var
  • :o hala acıkmı burası.Neyse girin girin iyidir xD
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.