herkese iyi forumlar iyi günler izmir içi elden alabileceğim ses kartı ve midi klavye arıyorum bütçe 1000 tl kafamda midi klavye olarak alesis v25( veya mini versiyonuda olabilir) - nektar lx25+ olabilir) son olarakta mümkünse üzerinde padleri olan midi klavyeler tercihim ses kartı olarak giriş seviyesi bile kurtarır (m-audio fasttrack 2 vs gibi behringer de buna dahil) fakat bunların dışındaki önerilerinize ve tekliflerinizede açığım amacım sadece beat yapıp mix-mastering olayları için yani ses kartının pre-amp illede kaliteli olsun diye bi isteğim yok arada kayıt alıcam zaten kayıttan çok prodüksiyon amaçlı kullanıcam çoğu ürüne baktım fakat şu son 3-4 senede fiyatları uçmuş gitmiş o yüzden 2.el bakıyorum ürünlerin hakkı neyse vericem mezarcı değilim :)
presonus'un giriş modelleri fiyatına göre iyi deniyor internetteki yorumlarda, behringer ürünleri ise epey yermişler. ben de yeni yeni başladım müziğe bakıyorum. hatta gitar prosesörü mü alsam ses kartı mı alsam karar veremedim.
gitar prosesörü de ses kartının yaptığı işi görmüyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme