Şimdi Ara

Midline+70.000 km VS comfortline+120.000 km (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok uygun geldi ama bi görmek lazım

• Boş araç alınmaz tabi ki. Zamanla sıkılır insan. Ama dolu araçtan sıkılmak çok zordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • müşfik M kullanıcısına yanıt
    Evet canlı görmek en iyisi, fotoğraflar her şeyi anlatamıyor

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Dolu araç daha fazla aidiyet oluşturabilir ama işte bazen fiyatı çok atıyor

• Merhaba Kardeşim, ne yaptın ? Araç alabildin mi ? Bihaberiz. Selamlar...

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,bahsettiğimiz araç olmadı nasip değilmiş arıyoruz yine öneri varsa alabilirim ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Merhaba hocam,bahsettiğimiz araç olmadı nasip değilmiş arıyoruz yine öneri varsa alabilirim ama :)
    Denk gelirse, atarım. Hayırlısı olsun. Selamlar

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Zaten diğerine de sizin tavsiyenizle yönelmiştim ama nasip değilmiş, inşallah iyi bir araç çıkar karşımıza, selamlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: armutsever

Sakın kullanmayın o gezenadamı. Gizli dolandırıcı onlar, denk gelirse satıcı ile anlaşıp satıcıdan da komisyon alarak araçtaki bir hatadan problemden bahsetmiyorlar, gizliyorlar. Sonrasında sinir stres sahibi olursunuz.
    Gezenadam hakkında ilk olumsuz yorum desem yeridir. Kanıtlanmış dolandırıcılıkları var mıdır ?
  • askala A kullanıcısına yanıt
    Hocam alınacak araca gezen adam ekspertiz yaptırıyor, ekspertizde görünen sorunların masrafı şu kadar yaptırsan şu para sıfır araca binmiş olacaksın diyor. Yani aracı övüyorlar, aldırıyorlar müşteriye. Sonrası kabus, bahsedilmeyen problemler çıkıyor araçta motor, şanzıman vs, bahsedilen masraf 1500 tl iken 5000 tl civarı bşy çıkıyor. Önce satıcı ile görüşülüyor cevap bana ne. Sonra ekspertizle yine aynı, sonra gezenadamın o ildeki sorumlusuyla, ardındanda o gezenadamın sahibi ya da yöneticisiyle. Ben gezenadam'la olan konuşmalara şahidim. Cevaplar şu, bizi ilgilendirmez, bizi bağlamaz bana ne kardeşim git dava aç. Bu durum arkadaşımın bir tanıdığının başına geldi. Adam ben bunlarla uğraşamam dedi, özellikle ben çok bastırdım ver vekalet ben bunları dava edeyim diye. Allahlarından bulsunlar deyince çok üsteleyemedim. Ayrıca o olayda aracı satanla gezenadam il sorumlusu iyi arkadaş çıkıyor sonra araştırınca. İşin özü şu, hizmet iyi gibi olsa da tam dolandırıcılık alt yapısı var bu gezenadamda. Hiçbir tutanak, yazılı belge teslim edilmiyor size. Sadece telefon görüşmeleri var, sonrasında direkt inkar ediliyor ya da bilmiyordum, ekspertizle görüş, satıcıyla görüş diye manipüle ediyorlar. Ayrıca internette de bulursunuz bunlar hakkında şikayetleri, tek olumsuz yorum bana ait değil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.