Şimdi Ara

Midnight Club L.A Remix(PSP) İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu pyunu enson PC de oynadım onda modifiyeyok bakalım bu nasıl olucak.
  • Bu oyun makinede kasılıyor bilmem farkettiniz mi? Underground, undercover, most wanted, juiced, ridge racer gibi oyun akıcı değil makineyi zorluyor ve fps düşüyor. Kullandığım sürüm full ve ISO sürümü ayrıca. Bence tam bi fiyasko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 24 Ocak 2009; 11:32:34 >
  • Bu oyun yarış oyunlarının tek kralı. Tırt NFS' yi mezara sokan oyun
    Rockstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Ocak 2009; 11:35:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bu oyun makinede kasılıyor bilmem farkettiniz mi? Underground, undercover, most wanted, juiced, ridge racer gibi oyun akıcı değil makineyi zorluyor ve fps düşüyor. Kullandığım sürüm full ve ISO sürümü ayrıca. Bence tam bi fiyasko

Bence sorun tamamen senin PSP ile alakalı MS'yi değiştirmen iyi olur kannımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bu oyun makinede kasılıyor bilmem farkettiniz mi? Underground, undercover, most wanted, juiced, ridge racer gibi oyun akıcı değil makineyi zorluyor ve fps düşüyor. Kullandığım sürüm full ve ISO sürümü ayrıca. Bence tam bi fiyasko

Bence sorun tamamen senin PSP ile alakalı MS'yi değiştirmen iyi olur kannımca

Kartım orjinal sandisk fakat m2 kartı. adaptörle pro duo'ya çevrili. Afakat adaptörle kart orjinal. acaba bir alakası varmıdır

• Kesinlikle Grafikleri PSPyi aşmış şekilde.
  • Madem konu tekrar gündeme gelmiş bende biraz ss koyim,

Midnight Club L.A Remix(PSP) İncelemem

Oyun gerçekten müthiş. Hala oynamamış varsa mutlaka oynasın. Grafikler PSP için aşmış durumda. PSP de şuana kadar oynadığım en güzel yarış oyunu.

• arkadşlar ben oyunu indirdim full iso ama bir ton yarış yapıyorum devamlı yarış açılıyor rep 20000de takıldı kaldı ve oyunda %18de sizdede böylemi olmuştu ama pspdeki ilk oyunum ama harbimüthiş bir golf gtı yaptım bittim yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadşlar ben oyunu indirdim full iso ama bir ton yarış yapıyorum devamlı yarış açılıyor rep 20000de takıldı kaldı ve oyunda %18de sizdede böylemi olmuştu ama pspdeki ilk oyunum ama harbimüthiş bir golf gtı yaptım bittim yani.

turkay bazı yarıslar hep var senin para kazanman icin onları yapmana gerek yok yaptıkca yenisi cıkıyor zaten asıl onemli gorev yarıslarını yapacaksın
  • daha önce dub editionu oynamıştım ss lara bakılırsa bu da güzel görünüyo. şimdi başlattım ares le indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

daha önce dub editionu oynamıştım ss lara bakılırsa bu da güzel görünüyo. şimdi başlattım ares le indiriyorum.

isteyene daha fazla oyun içi ss atabilirim. gerçekten çok güzel oyun.
  • arkadalar oyun bende full isoda deniz kenarında çıkıp üstü kapalı otobona giriyoruz ya orda kasıyor sizdede varmı öyle durum.3 araba kalkarken kasıyor oyun kartım orjinal m2 ama adaptörlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

daha önce dub editionu oynamıştım ss lara bakılırsa bu da güzel görünüyo. şimdi başlattım ares le indiriyorum.

isteyene daha fazla oyun içi ss atabilirim. gerçekten çok güzel oyun.

Teşekkürler. ss lara gerek yok. aslında ben bu oyunu uzun zamandır biliyodum ancak indirme fırsatım olmamıştı. şimdi yeniden görüp bu kadar övgü duyunca iştahım kabardı indireyim dedimşu anda hala iniyor %52 de. inince bende ss eklerim.

• Güzel inceleme dostum, teşekkürler.
  • oyunu indirdim yükledim ve şu anda oynuyorum. gerek oynanış gerekse grafik açısından oyun gerçekten güzel. ancak bir konuda kafayı yicem. oyunda herşey normal oynuyorum yarış bittikten sonra aralarda siyah ve siyaha yakın görüntüler geldiğinde ekranın en üst 1. satırında pixel ler farklı farklı tonlara dönüyo. genelde siyahtan daha açık tonlar ancak renkli değil. bu yanlızca bu oyunda var. başka oyunlarda veya ana menüde böyle birşey yok yani ölü pixel filan değil. acaba sorun ne ve bu sorunu sizde yaşıyomusunuz? sadece ilk satırda siyahın farklı tonları ortaya çıkıyo kalan her yer normal.
  • teşekkürler inceleme için
  • Uğraşmışsın sağol.En kısa sürede bakacağım oyuna.
  • Oyunu oynamıştım zor gelmişti

Sonra sildim
  • arakadşalar bunda tokya career ne zaman açılıyor oyunda %81deyim ama hala açılmadı
  • oyun ve inceleme güzelmiş teşekkürler. en yakın zamanda deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.