Şimdi Ara

Midrange vs diyerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K64KTN7OMQ

Sizin soylediginizi audio bt306 yi aldim suan icin hersey tamam gozukuyo baska bi eksik kalmadiysa
    hayırlı olsun. montajı kim yapacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kendim yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    bende bi soru sorucaktım elimde şuan Jameson un usa 505a yeni seri amfisi var 4 ohm 125x4 2 ohm 250x4 köprüde 1000x2 diyor ama aslında bence 400x2 veriyor + pioneer champion seri 500 rms bass 4+4 var + deaf bonce machete mm80 v2 + 4 ga for x in alt yapısı + emek kablonun el yapımı 2 çıkış 4 giriş rca kablo var internetten aldım teyp olarakda Sony xav av200 düşünüyorum 2. El alacağım 4000 TL ye 4 volt rca çıkışlı soracağım soruya gelim şimdi 1.sorum : sistemden iyi performans alır mıyım 2. Sorum : subwooferım 4+4 ohm ve bu bas 2-8 ohm çalıyormuş sadece ve benim amfim köprüde 4 ohm veriyor nasıl baglicam

• WK7MCQ2GO8 W kullanıcısına yanıt
    Midrange vs diyerleri

belirtilen amfi 4ohm 4x60w rms verir. amfi belirtilen sistem için yeterli değil. kaç takım midrange olacak.

1 takım 130 rms 20 cm midrange

belirtilen amfi zayıf kalır. amfi değiştirmekte birşey yok. 10 tane kablo vidalarsın taş çatlasın. önemli olan tesisatı ilk etapda doğru yapın. elinizde usa 505 amfi var gördüğüm kadarıyla. montaj sonrası sesi açtıkça doğru ayara rağmen seste bozma yaparsa amfinin Qline 140.4 gibi bir amfi ile değişmesi gerekir. subwoofer çift bobin sanırım. subwooferın +,+ ve -,- birleştirin. amfinin rear kanalına köprülü olacak şekilde girin. bu şekilde subwoofer 2ohm çalar. eğer 4 ohm çaldırmak istiyorsanız subwooferın tek bobinini amfiye köprülü olarak bağlayın.

Usta 140.4 ile 200.4 arasında pek fiyat farkı yok 200.4 almak daha mantıklı degil mi

200.4 çok güçlü gelir, midrangleri yakabilirsin. gaini kısarım fazla yüklenmem dersen 200.4 ileriye dönük iyi olur, ama riskli bir durum.

Usta peki 2 ga kablo yerin 35 mm full bakır kaynak kablosu kullansam olur mu

35mm2 dir doğrusu. bu da 2ga kalınlığa tekabül eder. yani olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.