Şimdi Ara

Midtown Madness 2 multiplayer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 yılının müthiş araba oynu mm2 uzun süre "MSN Gaming Zone" da online olarak oynandı.
    oynun fanlarının yaptıgı arabalar , yollar, eklentiler ile uzun süre sıkılmadan oynamıştım multi olaarak.

geçtiğimiz senelerde, Zone kapanınca oyun oynanmaz oldu.

5-6 seneden sonra tekrar eski günleri hatırlamak için dünden beri oyunla ilgili araştırmalar yaptım.

burası oynun en aktif forumu : http://forum.mm2c.com

burada ise mm1 ve mm2 için linkler mevcut : http://forum.mm2c.com/viewtopic.php?t=13363&postdays=0&postorder=asc&start=0

yeni araba, yol, eklentiler için :http://www.mm2x.com/index.php

gördüğüm kadarı ile multiplayer için ortak bir yer yok. hamachi , xfire, gamespy ve igz kullanılıyor.

içlerinde en kolay ve rağbet göreni igz imiş.

------------------------------MULTİPLAYER-----------------------------------------------

1- igz de oynamak için, ilk önce 6 mb lık şu ücretsiz dosyayı indirin.
    http://www.igzones.net/IGZFCS/exe/IGZSetup-v0.087.exe

2- daha sonra kullanıcı adı alın. mail adresinize şifre gelecek.

3- programı açın ve kullanıcı adı,şifre girin

4- oyunlar bölümünden mm2 "san francisco treat" odasını seçip, girin.

5- son olarak, adsl den port açmamız gerek. (diğer multiplayer oynama programlarının hepsinde de zorunlu)

aynen torrent, emule vb. programlarda açma işi gibi yapılıyor.

açılış port nosu : 2300
    kapanış port nosu : 2400
    ip adresi olarak, kendi local ip adresiniz yazıyorsunuz.

Midtown Madness 2 multiplayer

------------------------------------------------------------------------------------------------------

igz şu an için 8 kişilik oyun desteği veriyor.

aramızda oynamayı düşünenler var ise, gün ve saat belirleyip oynayalım. en azından 6 kişi olursak zevkli olur.

• Zamanında az oynamadım bende MM1-2 yi Harika oyundur, oyun için indirmediğim araç kalmamıştı oyunda kokpit kamerası olması da benim için ayrı bir zevkti ama 3. oyun pc ye çıkmadı sadece xbox 1 e çıktı sonra da bu oyunun üstüne çok yarış oyunu çıkardılar unutuldu gitti. Gerçi oynayan hala oynar efsaneler ölmez Ben NFS undergraund 1 çıktığında bile deli gibi NFS III ve MM 1-2 oynardım şu anda da TDU olmasa hala bu saydığım oyunları oynuyor olurdum ama TDU oynamaktan başka yarış oyunu oynayamaz durumdayım Ha bir de Gran Turismo 4 var tabi onu da oynamadan duramam bu iki oyunu daima oynuyorum arada bir de pc de GTR2 oynuyorum ama MM2 oynamayalı uzun zaman oldu. Bende geçen sene arkadaşımla internetten oynamıştım MM2 yi ama şimdi TDU yu oynuyoruz online olarak o nedenle heralde tekrar bu oyuna dönmem. Ama pc si TDU yu kaldırmayan arkadaşlar bu efsane oyunu online olarak oynayabilirler en azından 7-8 kişi ile zevkli oluyor tavsiye ederim Oyuna araçlar farklı eklentiler indirmeniz için sağlam bir site önereyimwww.midtownmadness2.de bu sitede yok yok bende zamanında hemen her şeyi buradan indirmiştim.

• 3 çıkacak mı?
  • Midtown Madness 3 çoktan çıktı zaten ama sadece Xbox 1 e çıktı ve pc için yapılmadı maalesef.
  • Ya ben hala arıyorum şu oyunu doğal olarak hiç bi yerde yok ama harika oyundu.Ben ikarus bile yüklemiştim
  • burda görünce canım oyunu çok fena çekti bayağı bi haşır neşir olmuştum birinci oyunla... internetten bulayım dedim biraz baktım bulamadım, ama bilgisayarda setupı varmış zamanında koymuşum silmemişim. şimdi yükledim (20 sn bile sürmedi ) ve oyuna giriyorum hoooooooooop
  • koca forumda yok mu 5-6 kişi oynayacak ?

cts veya pazar günü (19-20 ocak) , öğleden sonra toplanalım diyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu halen hatırlayanlar b.qunu çıkaranlardır benim gibi.kastım ne derseniz max hızı 1000 in üstüne çıkarmaktı sayaç 999 dan sonra sıfırlanırdı bilmem hatırlarmısınız.ha bi de black cop viperım vardı düz duvarda tırmanırdı.artık ne tür fantezi yapmak istediğiniz size kalmış bu özelliklerle.
    hey gidi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IannaKeeper -- 17 Ocak 2008; 23:36:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IannaKeeper

bu oyunu halen hatırlayanlar b.qunu çıkaranlardır benim gibi.kastım ne derseniz max hızı 1000 in üstüne çıkarmaktı sayaç 999 dan sonra sıfırlanırdı bilmem hatırlarmısınız.ha bi de black cop viperım vardı düz duvarda tırmanırdı.artık ne tür fantezi yapmak istediğiniz size kalmış bu özelliklerle.
    hey gidi günler..

Ah ah o Viper aklıma geldi şimdi de feci bir sesi vardı dediğin gibi düz duvara tırmanırdı Kullanırken korkardım valla araba monitörden çıkacak diye Güzel oyundu ama işte MM3 ü pc ye çıkarmamakla iyi etmediler.

• keşke çıkarsalardı çok iyi olurdu
  • evet beyler yokmu multiplayer için bir grup ?

1-BySerkan
    2-
  • 3ü çıkarsalar çok iyi olurdu
  • Az altın kapmaca oynamamıştım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.