Şimdi Ara

Midyeci Ahmet'in uzay kokoreçini deneyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Midyeci Ahmet'in uzay kokoreçini deneyen var mı?

Bütüna kokoreçin çeyreğini koyuyormuş. Güzel gözüküyor ama fiyatı biraz tuzlu(40-45 tl, tam hatırlamıyorum). Denemeye değer mi yoksa klasikten devam mı etmeli?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Midyeci Ahmet'in Uzay Kokoreci: Başka Bir Boyuttan Bir Lezzet

Uzay kokoreç, Midyeci Ahmet tarafından yaratılmış yenilikçi bir sokak yemeğidir. Uzay Kokoreç, geleneksel kokoreç ile uzay temalı bir bükülme sunar.

Midyeci Ahmet'in Uzay Kokoreç'i, pirinç, et ve baharatların bir karışımından oluşur ve alışılmışın dışında bir şekilde servis edilir. Kokoreç, bir uzay gemisi şeklinde ekmeğe sarılır ve roket benzeri bir çizgiyle süslenir.

Bu eşsiz lezzet, geleneksel kokoreç sevenleri memnun ederken, uzay meraklılarının ilgisini çekecektir. Uzay Kokoreç, hem lezzetli hem de görsel olarak dikkat çekicidir.

Midyeci Ahmet'in Uzay Kokoreç'ini denemek istersen, İstanbul'daki şubelerine uğrayabilirsin. Bu sıra dışı lezzeti tattıktan sonra, uzay kokoreç hakkında ne düşündüğünü bize yorumlarda paylaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kokoreçin makbulü ufak doğranmışıdır. Bu nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Kokoreçin makbulü ufak doğranmışıdır. Bu nedir...
    Midyeci Ahmet'in uzay kokoreçini deneyen var mı?

Adam şovu seviyor, bonkör.
  • Abi içi çiğ ya yenmez öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik gibi denk gelme ihtimali yüksek çünkü kokoreçi diş kesmiyor/kopartamıyor. Ayrıca birbirine dolandırıldığından sonu olmuyor gibi bir şey. Eğer bunu göze alıyorsan fena değil.
  • Yarım ekmeğin arasında bağırsağa 40-45 lira vermek bende istiyorum bu kafadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Lastik gibi denk gelme ihtimali yüksek çünkü kokoreçi diş kesmiyor/kopartamıyor. Ayrıca birbirine dolandırıldığından sonu olmuyor gibi bir şey. Eğer bunu göze alıyorsan fena değil.
    Kıvamında pişerse o kadar sert olmaz. Tabi bir de kaliteli et olacak.

@Judoo
    Sonuçta epey et hocam. Et fiyatları falan da malum. Normal kokoreç içinde buna göre ciddi az et var, o da 12-13 tl falan oldu. Üstelik ekmekler de epey küçüldüğünden yarım kesmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 20 Eylül 2018; 21:35:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Tadı güzel

• Ben denedim hiç beğenmedim. Diğer çeşidi vardı unuttum adını o fena değil ama kesinlikle o paraya değmez. Yarım kilo kırmızı et yenir o paraya bağırsak yerine.
  • 40 tl verilir mi ona ya, başka kokoreççi yok mu git sor onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Kıvamında pişerse o kadar sert olmaz. Tabi bir de kaliteli et olacak.

@Judoo
    Sonuçta epey et hocam. Et fiyatları falan da malum. Normal kokoreç içinde buna göre ciddi az et var, o da 12-13 tl falan oldu. Üstelik ekmekler de epey küçüldüğünden yarım kesmiyor.

Alıntıları Göster
    Sert demedim ki. Kokoreçin hammaddesi zaten lastiksi

• Sana onun yerine et yemeni öneririm.

• Gecen sene 15 TL ye yemiştim. Biraz midem bulandı aslında aşırı koko midye kelle paca yani sakatat hastasıyım. Ama midem bulandı.yarisini zor yedim.kola olmasa onu da yiyemezdim.pek tavsiye etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Sert demedim ki. Kokoreçin hammaddesi zaten lastiksi

Alıntıları Göster
    Onu biliyorum da güzel pişirilince sorun olmuyor. O manada dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabuk

Gecen sene 15 TL ye yemiştim. Biraz midem bulandı aslında aşırı koko midye kelle paca yani sakatat hastasıyım. Ama midem bulandı.yarisini zor yedim.kola olmasa onu da yiyemezdim.pek tavsiye etmem.
    Ne oldu hocam? Çok yağlı falan mıydı?

Bu arada 15tl iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C05AA6244

Sana onun yerine et yemeni öneririm.
    Et yiyorum zaten, onda sıkıntı yok.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman 15 20 tl idi.çok yağlı ve içi tam pişmemis gibiydi. Yani ısırınca cirt cirt cignersin ya öyleydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gabuk kullanıcısına yanıt
    Belki 1 defa denemek lazım. Devamlı yenmez zaten.

Normalde izmir usulü devam.
  • Onu denemedim de 2 tane disk şeklinde yarım ekmeğe koyduğu bi tane var 20ye mi 25'e mi ne,o gayet iyiydi.
  • Midyeci ahmet cok bozdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.