Şimdi Ara

Miele marka ürün alacaklar dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kıralan yeri SUN-FİX Macun ile yapıştırıyorsunuz. Kullanmaya devam ediyorsunuz. Uygulaması çok basit. Japon yapıştırıcıyla filan yapıştırıp çözüm beklemeyin.Benimde Xiaomi G10 dikey süpürgemin tekerler yuvası kırıldı. Yeni başlık çok pahalı geldiğinden böyle bir yöntemle çözüm buldum.

• pckopatgs kullanıcısına yanıt
    Sertleştiricili (epoksi galiba) plastik yapıştırıcı iş yapar mı hocam? Japon veya Pattex'i de merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik yapıştırıcı işe yarar mı bilmiyorum. Daha önce kullanmadım.Pattex denemiştim benim kırılan bölgeye ama aynı yerden tekrar kırıldı. Sun-fix oyun humuru gibi. Elle şekil verilebiliyor. Uygulandığı yerde 3 saat kadar sonra sertleşiyor. Şu an için kırılan süpürge başlığının tekerine çözüm oldu.

• Bende tam Miele Blizzard xl model süpürgesini bu akşam sipariş geçecektim ki, sizin yazınızı gördüm.

Ve anında almaktan vazgeçtim..

• Buna benzer bir sorun philips süpürgelerin borularında da var garanti bitmeden oluşsa bile cebimizden alıyoruz. Markaların kurumsallığı, kalitesi ülkemize gelince kanun ve yasa tanımazlığa dönüşüyor. Bende alman marka diye karcher aldım bin pişman oldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahadır'ın Kanalıyoutube
    Miele Complete C3 Cat &Dog Elektrik Süpürgesi Kısa İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?si=Yd5wKYlcqCxOKy4X&v=l4dEIjquZDU&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Miele Complete C3 Cat and dog serisini 2 yıldır kullanıyorum.Muthis memnunum herkese tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler selam. Aynı modelden bizde de var. CX1 Blizzard Cat&Dog. Hattâ bu konuda daha önce yazmıştım. Yalnız normal kullanımda koku yapmaya başladı. Toz haznesi tam dolu değilken üstelik. Bildiğin 30 yıllık Arçelik süpürge gibi kokuyor. Filtrelerin kirli olması dışında bir ihtimal var mı sizce?

Kullanım kitabında koku ile ilgili tek bir bilgi yok, hayal kırıklığı.

Onun dışında çok iyi çekiyor yalnız, emiş gücü gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ağustos 2024; 13:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • btamirer B kullanıcısına yanıt
    Bu model toz torbalı C3 modeli. Bu konudaki toz torbasız CX1 Blizzard ile ilgisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.