Şimdi Ara

Miele Markası Nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarpala82

Arkadaşlar ben 2 modeli arasında kararsız kaldım fiyat açısından pek fark olmasa da hangisini almam gerektiğinde kararsız kaldım? sizlerin fikri nedir?

1.SEÇENEK

1 MIELE W3370 7 KG 1400 DEVİR ÇAM MAK. 2.983 TL
    1 MIELE T8812 7KG KURUTMA MAK 2.688 TL
    TOPLAM 5.761
    PAKET FİYATI 5.650
    NAKIT 5.250TL

2.SEÇENEK

1 MIELE W1914 7 KG 1400 DEVİR ÇAM MAK. 3.387TL
    1 MIELE T7944 7KG KURUTMA MAK 2.967
    TOPLAM 6.354
    PAKET FİYATI 6.000
    NAKIT 5.600TL

ikinci seçenek daha iyi olur bence

• Merhaba öncelikle elimden geldiğince forumdaki mesajları yazıları okudum herkes birbirine destek olmuş yardımcı olmuş umarım bana da yardımcı olursunuz ben kendimi bildim bileli bizim bütün ürünlerin hepsi Arçelik annemin çamaşır makinası ben doğduğumda babam hediye almış anneme geçen sene annem makinanın altını temizlemek için yerinden çıkarmamı istedi ve ben arkasında Simens üretimi diye bir yazı gördüm şaşırdım makinanın kazanı çelik ve çok sağlam o zamanlar da Arçelik galiba Simense fason olarak üretirip satıyordu günümüzde artık Arçelik bildiğimiz gibi üretimini kendi yapıyor abimin çamaşır makinası bozuldu Arçelik geldi ürün bi kaç aylık çamaşır makinasının kazanın bilyeleri dağılmış sebebi ise plastik kazan olması ağırlığa gelemiyor ve o yüzden büyük parçaları yıkamıyor daha doğrusu şöyle söyleyeyim bütün markalarda çelik kazan üretimi yok ben bunu servise sorduğumda firma üründen değilde makinanın bozulup eve gidip ürünü tamir edilmesinden kazanıyorlar böyle olunca hem büyük parça yıkayamıyor servis kesinlikle büyük parçalar atmayın kıyafeti bile yarıya kadar doldurun diyince bütün markalardan soğuduk bi makina büyük bi parçayı yıkamadıktan sonra ne önemi var annemin çamaşır makinası kilim tarzında halı yıkadı hatta annemin torunların çamaşırlarını bile yıkadı konu çok uzadı böyle olunca ben çelik Kazanlı çamaşır makinası araştırmaya başladım pek inanmadım üretenin olduğunu ama denemekten zarar gelmez diye sorguladım ve Miele Alman malı çamaşır makinesi çelik kazan üretiyormuş hal böyle olunca tabi hemen araştırdım sordum bayağı iyi olmuştu ama tabi fiyatlar görünce tabi bi kötü oldu benim için ama yazılan yorumlara bakınca almak istedim çeyiz için 960wms çamaşır makinasını aldım bide Miele de her yıl fiyat artıyor artığı için evlenmeden önce çeyizlik olarak aldım Miele nin ürünlerini araştırdıkça diğer markaların hepsinden soğudum ütüsünü çamaşırı Elektirikli süpürgesini aldım inşalalh bulaşığı fırını kurutma makinasını da almayı düşünüyorum Rabbim inşallah kısmet ederse herşeyi Miele den almayı düşünüyorum ama şöylede bi tereddütüm var hiç çevremde bu markayı kullanan yok Arçelik sürekli kullanılıyor Bosch abim aldı bulaşığını çamaşırını ütüsünü süpürgesini hiç biri bi işe yaramadı bulaşığı bulaşığı kiri ile yıkayıp bırakıyor umarım Miele markasını bilen kullanan varsa bana bilgi verirse sevinirim kurutma makinasına gelince çevremde hiç kullanan yok nasıl dır kıyafetleri heder edermi gerçekten kuruturmu bilemiyorum yeğnim okulun yurdunda kalıyor ve orda Arçelik çamaşır kurutma makinası varmış ve kurutmuyormuş bir daha da atmak istemiyorum gibisine söyledi şimdi ben makinamın aynı modellinin kurutma makinası var Miele nin son model hani yani enerji sarfiyatı az kıyafet kuruluğuna göre algılıyor baya bi özelliği var açıkcası kışın kurtma makinanın şart olduğunu düşünüyorum ama kurtma kullann olmadığı için Miele markasını da kullanan yok burdan bana bilgi vere bilirmisiniz çeyizimi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.