Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
146.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman toz torbası maliyeti de ciddi bir rakam oluyor. gönül istiyor cat&dog almak ama 1800 lira zaten yüksek bir rakam bir de yıllık toz torbası maliyeti ne yapacağımı şaşırdım. toz torbalı, turbo başlıklı,1000 tl altı ,tozu savurmayan bir süpürge hayal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra_r

o zaman toz torbası maliyeti de ciddi bir rakam oluyor. gönül istiyor cat&dog almak ama 1800 lira zaten yüksek bir rakam bir de yıllık toz torbası maliyeti ne yapacağımı şaşırdım. toz torbalı, turbo başlıklı,1000 tl altı ,tozu savurmayan bir süpürge hayal mi?
    Cat&Dog alın rahat edin. Biz farklı 2 evde de kullanıyoruz. Orijinal toz torbası paketi 75 TL civarında. Hergün kullanımda 5 ay kadar dayanır. Bu paraların daha fuzuli şeyler için harcandığını düşününce içiniz rahatlar

Ben ayrıca 1 yıl dolmadan da hepa filtresini de yeniliyorum. En son orijinalini 135 TL’ye almıştım.

• bugün aldım sonunda gittigidiyor süpürge sepetinden, 4 yıllık toz torbası ile 2+3 yıl garanti uzatarak 1800 liraya. umarım iyiki derim

• esra_r E kullanıcısına yanıt
    Daha önce almalıymışım diyeceksiniz Güzel günlerde, tatlı yorgunluklarda kullanın...
    Bende az önce toz torbası siparişi verdim
    Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 19 Nisan 2019; 20:17:26 >

• quote:

Şimdi hayal.Mi.bilmem.Ama.değildir alternatif.her zAman vardır ben 5 sene önce.bu modeli almıştım 450 tl ye hala aynı performansta kullanıyorum mesela

Çekiş gücü.mükemmel filtrelemesi de.öyle
    Antiallergy toz torbası orjinal toz.torbasına göre tane toz dışarı bırakmıyor. 4 tanesi 30 tl.
    Aletin En önemli avantajı de en yüksek emiş.gücünde inanılmaz sessiz. Gece süpür evi baştan
    Ben bu aleti aldığım dönemde miele 8130 mıydı neydi o.modeli vardı o da harikaydı fiuat da.400 -500 dü.
    Şimdi 400-500 tl.lik aletler 3 katı fiyatına çıktı rezalet bir durum alım.gücü düştü ekonomi kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 19 Nisan 2019; 20:41:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Şimdi hayal.Mi.bilmem.Ama.değildir alternatif.her zAman vardır ben 5 sene önce.bu modeli almıştım 450 tl ye hala aynı performansta kullanıyorum mesela
    https://youtu.be/FGf0tOS0KLk
    Çekiş gücü.mükemmel filtrelemesi de.öyle
    Antiallergy toz torbası orjinal toz.torbasına göre tane toz dışarı bırakmıyor. 4 tanesi 30 tl.
    Aletin En önemli avantajı de en yüksek emiş.gücünde inanılmaz sessiz. Gece süpür evi baştan
    Ben bu aleti aldığım dönemde miele 8130 mıydı neydi o.modeli vardı o da harikaydı fiuat da.400 -500 dü.
    Şimdi 400-500 tl.lik aletler 3 katı fiyatına çıktı rezalet bir durum alım.gücü düştü ekonomi kötü

Alıntıları Göster
    Ekonomi çok kötü, sonumuzu görmekte zorlanıyorduk artık kelime bulamıyorum!
    2016 yılında 5000 TL’ye Miele kurutma makinesi almıştım. Aynı makinenin şuan ki güncel fiyatı 11.000 TL
    Mariana Çukuru

• bizim evde sadece eşim çalışıyor ve memur.bir de çocuk olunca masraflar artıyor. o yüzden kendimiz için harcama yapmıyoruz 2 yıldır zorunda kalmadıkça. şimdi bu süpürgeyi aldım ama kendimi suçlu da hissediyorum :( ömür gelip geçiyor geçim derdiyle...

• esra_r E kullanıcısına yanıt
    Yere dökülen bakliyat yığını veya büyük parçalı kırılan eşyalar gibi; aslında basit bir faraş ile çoğunu rahatlıkla alabileceğiniz şeyleri hemen miele ile çekip torbayı gereksiz doldurmamaya özen gösteriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 10 Nisan 2020; 7:47:39 >
  • Cat and dog kullanıyorum. Toz torbası nin doldugunu nasıl anlicam. Elimle kapatınca kırmızı şerit sona kadar geliyor ama havada boşlukta olunca dolmuyor kırmızı şerit.

• quote:

Kullanıma bağlıymış.
    Bizimki 8 torbayı 1 yıldan önce bitirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alimurat34

Bunu da değerlendirin:

https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/miele-complete-c3-catdog-powerline-sgef3-890w-elektrikli-supur-P336971300?

200 tl farka 4 yıllık toz torbası setini piyasa fiyatının altına almış olursunuz.
    urun.n11.com
    Elektrik Süpürgesi - Elektrikli Süpürge - n11.com
    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/miele-complete-c3-cat-dog-elektrikli-supurge-P114985521

Bunla ne farkı var acaba biliyor musunuz eski seri mi?

A pardon biri SGEF3 diğeri SGEE1 imiş detayını bilmiyorum ama belli ki bir fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 22 Nisan 2019; 21:30:2 >

• Ohzman kullanıcısına yanıt
    sgee1 de bir alt model 205 turbo başlık varken
    sgef3 te üst model 305 turbo başlık bulunuyor.

Sgee1 i kim nereden getiriyor bilmiyorum. Miele Almanya ve Tr de Sgef3 var. Doğrusu sgef3.

akakce.com
    Miele Complete C3 Cat Dog PowerLine SGEF3 890 W Toz Torbal� S�p�rge Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/toz-torbali-supurge/en-ucuz-miele-complete-c3-cat-dog-powerline-sgef3-890-w-fiyati,103727838.html

buradan süpürgeyi alın.

imkan varsa hemen miele nin kendi sitesinden 4 yıllık toz torbası seti alıp garantiyi arttırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 22 Nisan 2019; 23:45:29 >

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ama garanti uzatma işlemini sırf o paketi alarak site üzerinden yapamıyoruz sanırım, arayıp rica etmek falan gerekiyor galiba çünkü şikayetvar sitesinde benzer durumda kalanlar olup şikayet açıp öyle düzelttirmişler.

Ben shop.miele.tr de herhangi bir garanti uzatma ibaresi göremedim çünkü.

Siz hangi adımlarla garanti uzatacaktınız ayrı ayrı alarak? Yani ilk makine geldikten sonra adamlara fatura gönderme vs. gibi bir durumla mı uğraşacağız?
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    https://shop.miele.com.tr/
    Toz Torbalı Elektrikli Süpürgeler
    https://shop.miele.com.tr/miele-toz-torbali-elektrikli-supurge

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

C3 ü satın alıp elinize faturası basılı veya mail olarak geçince; miele shop tr den toz torbası setini alırsınız. Sonra miele tr ye c3 faturasını ve toz torbası sipariş numaranızı/faturanızı mail atarsınız ve garanti uzatımı istersiniz. Müşteri ilişkilerini telefonla arayarak sağlamlaştırırsınız. Biz öyle yaptık daha önce de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Konuştum. Bu hafta içinde getirecekler.
    Sonuç ne oldu getirdiler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anneler günü kampanyalarını bekliyorum süpürge almak için. Dyson düşünüyordum sırf filtre değişimi VS yok diye ama burdan miele cx1 cat dog un da filtresinin ömür boyu olduğunu öğrenince miele'ye yöneldim.

Aklıma takılan şey, miele toz torbalı süpürgeleri ile tanınan Bi marka, toz Torbasız süpürgeleri de ömürlük olur mu acaba? En az 10 yıl kullanmak istiyorum supurgemi. Bundan önce 2015 yılında Samsung almıştım 500 liraya. Iki sene sonra emiş gücü bitti. İllallah ettim bu yüzden. Cx1 cat dog kullananlar ne der bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimurat34

Filtre tutucunun parça numarası:

Aşağıdaki mesajdaki fotodan aldım:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131309809

Alıntıları Göster
    c2 compact ecoline için de aynısı oluyor muydu?

• Emre-X kullanıcısına yanıt
    Tam olarak telefonda ne demiştiniz? Ürün kodu ile mi talep ettiniz yoksa model bilgisi yeterli mi?

• GoMMeS kullanıcısına yanıt
    C1-C2 ler ile C3 lerin filtre tutucusu ayrı. Zaten 2 model filtre tutucu var. Biraz kastırınca birbiri yerine kullanılabiliyor. Tırnak yerleri biraz farklı. Çıkıntıları az farklı. Ben C2 için yanlışlıkla aldığım tutucuyu biraz uğraşarak C3'e oturtabilmiştim. Miele servislerinde genelde C1-C2 ler için olanlar var. C3 için olanları miele Türkiye den istetmek veya miele shop tr ye düşmesini beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 10 Nisan 2020; 7:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.