Şimdi Ara

Migrate düşünüyorum. (Level 80 - Resto Shaman ihtiyacı olan?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migrate etmeyi düşünüyorum. Katılabileceğim bir guild arıyorum. Aradığım şeyler:

- PvP realm'inde
    - Guild'in PvE progress konusunda WOTLK içeriğini bitirmiş ya da bitirmeye yakın olması
    - Hemen hemen her gün raid'i olan, haftalık raidler bittiğinde de heroic de olsa aksiyonu olan
    - Resto Shaman ihtiyacı olan
    - Yaş ortalaması 20+ olan bir guild arıyorum.

Armory Link:
    http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Darkmoon+Faire&n=Dregu

Resto Shaman'a ihtiyacı olan varsa guild sitelerinin adreslerini buraya yazarsa guild'lerini incelemek isterim.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernall -- 2 Nisan 2009; 17:06:46 >

• ingilizce vent senin için sorun olurmu?
    birde ne kadar aktifsin 18.30 game time raid inv saati sana uygunmu?
  • E-mailine msj attım : )
  • güzel char, main hand ile argent ring i değiştridiğin zaman karakter raid için vazgeçilmez bir healer olmaya aday.
    Guild aramanda başarılar...
  • pm atılmıyor bende mail attım, msn dende görüşebilirz msn: alyarslan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 2 Nisan 2009; 12:42:31 >
  • Mesaj atan arkadaşlara teşekkürler. En kısa sürede migrate konusunda bir karara vardığım anda size cevap yazacağım.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Şu anki guild'im kötü diye migrate düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın. Guild'im kendi realmimizde saygın bir yere sahiptir. Beni tatmin etmeyen tek durum raid'ler bittikten sonra guild'imizin ve realm'imizin (özellikle hafta sonu) çok pasif olması. Yapacak birşey bulamadığım için çok canım sıkılıyor. Bu nedenle hiç olmazsa nispeten daha aktif olabilecek bir realm/guild arıyorum. Konunun özü bu. :)

@Lord
    İngilizce sorun olmaz da raid saatleriniz biraz erken. Ben çalışan biriyim. Özellikle benim gibilerin olabileceği bir guild istiyorum. Şimdiki guildimde raid invite'lar 19:30'da (server time) başlıyor. Sizin uyguladığınız 18:30'da ben muhtemelen ya yolda olurum ya da evde yemek yiyor olurum. Bilgisayar başına oturmam için çok erken bir saat açıkçası.

@akirici
    Malesef dediğin gibi main hand bakımından şansızım biraz. Sayın Kel'tuzad kendisini her hafta öldürmemize rağmen sadece ama sadece 1 kere o meşhur mace'ini düşürmüştür. Onu da bizim guild'den başka biri DKP'si yüksek diye aldı.

Rep yüzüğümden çok menunum ayrıca. :) Onun yerini tutacak istediğim gibi bir yüzük görmedim henüz.

• www.smash-guild.com deliler gibi resto shaman ihtiyacımız var spinebreaker serverında türk guildiyiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haha yahu bu arkadaş bu mesajı yazalı baya zaman olmuştu bi cvp attık kıymete bindi iyimi
    şaka bi yana evet bizim raid invlar biraz erken maalesef neyse iyi şanslar bizde tüm content clear immortal için biraz şansa ihtiyacımız var bakalım bu akşam deneyeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.