Şimdi Ara

Migrate Yapmak İstiyorum(H) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en

70.sıraya kadar 5-10 civarı horde-alliance dengesi olan realm var.Sağda nufüs oranınıda görebiliyosun.örnek olarak;

EU-Frostmane PvP en 14 5775.93 14,200 (0.49 / 1)
    EU-Silvermoon Normal (PvE) en 9 6001.30 13,859 (0.02 / 1)
    horde oynayacaksan 2 serverda senin için uygun değil gibi.

istedigin gibi hem nufüs dengeli,hem horde oynayabilecegin serverlar:" Outland,Grim Batol,Ragnaros,Defias Brotherhood "

pve yapacaksan nufüs dengesinin pek bi önemi yok ama yine de senin bileceğin iş.
    wowprogressten serverlardaki başı çeken guildleri,hangi dilde olduklarını,hangi classı aradıklarını herşeyi görebilirsin.migrate etmeyi düşündüğün serverlarda karakter aç aktif saatlerde akşam 7-8 gibi trade kanalında pugların durumu nasıl, kriterler ne, millet hangi dili konuşuyor,puglara kendi milletinden adam mı arıyor gibi şeylere bak.umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Tua Vita -- 31 Ağustos 2011; 17:06:53 >

• Twisting Nether'da Horde-Ally dengesi yok ancak diğer aradığın kriterlere uyuyor yeni char açıp bir kaç gün inceleyebilirsin. Trade kanalında yoğun olarak İngilizce hakim arada bir 3-5 cümle Türkçe görebilirsin. Raid olayında ırkçılık yok Türk, İngiliz, Alman her milletten adam toplanıp raid yapabiliyor trade kanalında yazılan kriterleri karşılamak yeterli. Conquest cap için adam bulabilirsin, RBG bulabilirsin eski raidler için adam veya grup bulabilirsin. Kusursuz bir realm değil ama bu yazdıklarım işine yarıyorsa Twisting Nether'ı bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Twisting Nether'da Horde-Ally dengesi yok ancak diğer aradığın kriterlere uyuyor yeni char açıp bir kaç gün inceleyebilirsin. Trade kanalında yoğun olarak İngilizce hakim arada bir 3-5 cümle Türkçe görebilirsin. Raid olayında ırkçılık yok Türk, İngiliz, Alman her milletten adam toplanıp raid yapabiliyor trade kanalında yazılan kriterleri karşılamak yeterli. Conquest cap için adam bulabilirsin, RBG bulabilirsin eski raidler için adam veya grup bulabilirsin. Kusursuz bir realm değil ama bu yazdıklarım işine yarıyorsa Twisting Nether'ı bir dene derim.

Teşekkür ederim.Bugün bütün gün realmlerde araştırma yapıyorum.Twisting Nether'a da dalayım bir ara..

Bu arada belki yardımcı olur bugün dolaştığım realmler ve ön izlenimlerim;
    Frostmane;
    Gayet kalabalık,AH fiyatları fena değil.Bir kaç kişiyle sohbetim oldu.Slovenya ve İtalyadan'dı bu arkadaşlar.
    Anlattıklarına göre bir kaç tane Norveç guildleri hariç guildler İngilizce konuşuyormuş.
    Pve/PVP dengeli vaziyette.Trade kanalı baya aktif.
    MS 150'de seyrediyordu.Oynanabilir düzeyde sanırım.
    Kazzak;
    1 saat önce girdiğimde Orgrimmal fulldü neredeyse.Trade kanalı spamdan geçilmiyor.herkes birşeyler arıyor/satıyor.
    Burdan bir kişiyle sohbetim oldu.Nereli olduğunu sormadım.
    Pve burada bir değil birkaç adım öne çıkıyor.Bir çok hardcore guild ve sürüsüne bereket FL farmlayan guildler mevcutmuş.Pug yapan keza öyle.
    AH ucuz gibi göründü kendi realmime göre.Truegoldlar 300-350 Living emberlar 4k civarındaydı(bizde 8-9k)
    Sanırım raid saatine denk geldiğimden flasklar pahalı gibi geldi. 35-50g arasında seyrediyorlar.
    Girdim girdiğim anda DC yedim.Tekrar girdiğimde 600 MS gördüm kıpkırmızıydı.Sonra modeme reset atıp öyle girdim.140-150 arası gitti geldi.Fena değil.
    Burası benim daha hoşuma gitti.Ama çok kalabalık olması yarar mı zarar mı getirir bilemem..

Stormscale
    Trade kanalı PVP spamlarıyla dolu.Pve geride kalmış.Bu yüzden burada çok kalmadım.Konuştuklarımda pvp odaklı bir realm dediler.
    Bir kaç guild dağılıp Alliance olmuşlar hatta.

Ravenholdt
    Burası acayip kalabalık bir realm.Ama Danimarka ve İsveç popülasyonu aşırı düzeyde.Zaten kaçtığım özelliklere sahip bu realmde pek durmadan kaçtım..

Büyük ihtimal Kazzak'a migrate edicem.Ama yeni bir karaktere sahip olduğumdan zevkmi alırım yoksa hardcore guildlerin arasında ezilir gidermiyim bilemiyorum..

• Önerilen realmleri mutlaka dene böylece migrate ettikten sonra pişman olmazsın. Özellikle karar verdiğin 2-3 realm'de bir süre takıl sonuçta char'ından zevk almak için migrate edeceksin, migrate ettikten sonra realm kötü çıkarsa gerçekten üzücü bir durum olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 1 Eylül 2011; 23:21:17 >
  • Forumdan bildiğim kadarıyla eski oyunculardan sayılırsın. O yüzden migrate ettiğinde güzel bi' guildin sitesine application bıraktığında, deneyim eksikliği yüzünden geri düşmeyebilirsin. Yalnız yine de t12 raid yapmak istiyosan, düşük gearla geçirme bence. İlk gittiğinde elemanlar sırf o yüzden "cık" derse hayal kırıklığı olabilir senin için. Realme gelince pek bir şey diyemeyeceğim, arkadaşlar yol göstermişler zaten olabildiğince. Yalnızca migrate etmeden önce olabildiğince tedarikli olmanı önermek istedim. Sonra bi' gidersin, uzun süre pug yapamazsın, yaparsın item düşüremezsin, düşürürsün rollda gider, ninjalanır vs. O arada (gerçi "o ara" mı kaldı millet zaten iyice farmlamaya başladı FL'yi) guildler de "gelsin deneyim edinir aramızda işte" demez falan, hevesin kırılmasın. Ben doğru düzgün deneyim edinmeden son content (mi diym bilemedim) içeriğine kavuşmak isteyip, maymun iştahlı olunca, puglara bel bağlayıp abanınca motoru yaktım. Gerçi siz çok patch geçirmişsinizdir, öyle sıkıntılarınız olmaz gibi. Yine de siz olabildiğince tedarikli gidin.
    Not:Bunları migrate ettiğinizde sıfırdan, guildisz başlayacağınızı ve şimdi iyi kötü pug ile raid yapabildiğinizi varsayarak yazıyorum.

• @Kril
    Daha FL trash farm'a bile başlamamış bir karakter bu migrate etmek istediğim.Yani herhangi bir progress guild'e app. yapsam "hastır"ı yiyeceğim kesin.Onun için ilk hedefim BoT,BWD,Al Akir pug grupları kurup.Ama öyle ama böyle bir raider havasına bürünmek.
    Sonrasında ise pug gruplarla FL trash spam ile gerekli recipe ve itemları elde edip tam teşekküllü bir guilde kapağı atıp,FL farmında yolcu olmak.
    Bulunduğum realm'de böyle bir olayı gerçekleştirebilmek çok güçtü.O yüzden migrate seçeneğine yöneldim.
    Firelands diyoruz da çok oldu çıkalı.Belkide(4.3'ün duyulmasıyla) sonlarına yetişebildim.
    Okulum ve stajım dolayısıyla pek üstünde duramamıştım.Ama şimdi tekrar okulum başlayana kadar ( bu da 1 aylık bir süreye tekabil ediyor) en azından FL farmı seviyesine gelebilmek.Zaten farma bağladınızda 2 gecede bitiyor.Sonrası 1 saatlik rutin işler.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:45 >
  • @WirldPrN
    Bot ve Al Akir pugladım ama BWD'de Chimi'de dağılıyor pug grubu.Achivli adamları alsam bile oluyor bu.
    FL trash'ına rahat buluyorum da.Şimdi achiv olmadan boss run'a alınmıyorum malesef.

Bu arada bu sabah "Kazzak" realmine migrate ettim :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:45 >
  • @WirldPrN
    Eyvallah.
    Kurup yönetmede pek sorun yokta.Biraz incelemem lazım boss fightları benimki de iş işte :) Server baya iyi ama puglar 6/7 yapıyomuş.Bu konuda sıkıntı yaşamıycam gibi.
    Bir kaçtane de guilde apply yaptım.Bakalım cevap çıkar 2 3 güne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

@Kril
    Daha FL trash farm'a bile başlamamış bir karakter bu migrate etmek istediğim.Yani herhangi bir progress guild'e app. yapsam "hastır"ı yiyeceğim kesin.Onun için ilk hedefim BoT,BWD,Al Akir pug grupları kurup.Ama öyle ama böyle bir raider havasına bürünmek.
    Sonrasında ise pug gruplarla FL trash spam ile gerekli recipe ve itemları elde edip tam teşekküllü bir guilde kapağı atıp,FL farmında yolcu olmak.
    Bulunduğum realm'de böyle bir olayı gerçekleştirebilmek çok güçtü.O yüzden migrate seçeneğine yöneldim.
    Firelands diyoruz da çok oldu çıkalı.Belkide(4.3'ün duyulmasıyla) sonlarına yetişebildim.
    Okulum ve stajım dolayısıyla pek üstünde duramamıştım.Ama şimdi tekrar okulum başlayana kadar ( bu da 1 aylık bir süreye tekabil ediyor) en azından FL farmı seviyesine gelebilmek.Zaten farma bağladınızda 2 gecede bitiyor.Sonrası 1 saatlik rutin işler.

Sana bir tavsiye sakın ama sakın FL save'ini boş bırakma. BOT,BWD,TOT4W kurup yapman 1 bilemedin 2 gününü alır kalabalık bir realmde. Geri kalan günlerde tüm zamanını FL trash ile gerçirmek yerine reset'den 1 - 2 gün önce trash yapmayı bırak ve FL puglarına gir. Bosslar kesinlikle çok kolay. Pug gruplarda bazen ne yaptığını bilmeyen adamlar oluyor ve onlara rağmen bossları kesmek pek sorun olmuyor. Shannox / Beth ve Lord Rhyo hiç sıkıntı yaşamadan kesebileceğin bosslar. Baleroc için sağlam healer ve 4 tane işini bilen dps bulursan kesiliyor. Alysrazor biraz zorlu olabilir pug ile fakat kesilmicek bir boss değil. Şuan Pug ile 7/7 yapıyorlar bizim realm'de. Sonuçta Normal Mod ne kadar zor olabilir ki ? Kesinlikle haftanı boss denemeden geçirme. Mutlaka kes bir iki boss.

Yiğit bunu duyduğum iyi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

kalabalık ve kaliteli , bana da arkadaşım önerdi

Tamamdır teşekkür ederim.
    Şuana kadar Stormscale ve Frostmane realmleri arasından seçicem gibi görünüyor

Stormscale en hardcore PvP oyuncularının olduğu server dır, o serverda PvE namına birşey bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

kalabalık ve kaliteli , bana da arkadaşım önerdi

Tamamdır teşekkür ederim.
    Şuana kadar Stormscale ve Frostmane realmleri arasından seçicem gibi görünüyor

Stormscale en hardcore PvP oyuncularının olduğu server dır, o serverda PvE namına birşey bulamazsın.

Aynen hocam yarım saat girdim Stormscale'e ve saf pvp realmi gibi geldi bana.
    Kazzak'tan yana kullandım

• Bu migrate de acc i tamamen mi taşıyorlar tek charmı tek char olarak biliyorumda ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu migrate de acc i tamamen mi taşıyorlar tek charmı tek char olarak biliyorumda ben

tek karakter taşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu migrate de acc i tamamen mi taşıyorlar tek charmı tek char olarak biliyorumda ben

tek karakter taşıyorlar

Teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.