< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) (13. sayfa)
-
-
Kod hala geçerli. Sipariş vermek için geç kalmayın.
Ordan burdan indirim derken çarkı bir şekilde çeviriyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şimdi işlem yaptım. 4,90 getirme ücreti zoruma gitti mağaza yakın diye elden alayım dedim. Kuruşları bile hesap eder olduk artık ya.
-
Forumu takip edenler için hep öyleydi ve diğerleri yeni yeni fark etmeye başladılar, şimdi ise biz hep böyle indirimlerle, çeklerle, kuponlarla mı uğraşacağız diyoruz ki ben zamanında ne Boyner'i, ne Limango'yu, ne de Markafoni'yi "sömürmemiş" birisi olarak böyle düşünüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: Trebuchet55
Kod hala geçerli. Sipariş vermek için geç kalmayın.
Ordan burdan indirim derken çarkı bir şekilde çeviriyoruz
En son 4 kişilik aile olmamıza rağmen sadece 1 kişi 1 kez Vakıfbank 100'e 50 kampanyasından faydalandı, gece boyunca şelale olanlar olmuş Tasarım veya üretim hatası, defo çok bazılarımızda...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az evel 2. Kere başka hesaptan kullandım. Daha kapamamışlar işler kesat herhalde Migros’ta.👋
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Markafoni ne iyiydi hocam ya harley almıştık kaç sene önce 100 liraya falan.
Döviz'in 1 lira civarı olduğu yıllardı ve benim henüz haberim yoktu bu sitelerin kampanyalarından...quote:
Orijinalden alıntı: ByBaterist
Markafoni ne iyiydi hocam ya harley almıştık kaç sene önce 100 liraya falan.
Ne sahtelikle dolandırıcılıkla dolu yıllarmış, uykusundan yeni kalkıyoruz, biz bir uyuduysak kimisi 2 kere uyutulmuş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Ekim'e kadar süre görünüyor ancak limit var mı bilemedim muhtemelen vardır ve daha dolmamıştır.
-
migros'tan ilk siparişim oluyor. ürünlerin gelmesini bekliyorum. yalnız 1 adet ürün için "teslim edilemeyen ürün" ibaresi var. fatura tutarından düşmüşler. bu iade parası ne zaman ulaşır bana? veya alternatif ürün mü verirler?
edit: eksik ürün geldi. migros'a daha da bulaşılmaz. kurye onu unutmuşuz yarına kaldı diyor. gönder'in gözünü sevmek lazım. bir de stoklarında olmayan ürün için parayı nasıl tahsil edeceğiz acaba. mesaj geldi para yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 23 Eylül 2021; 20:30:34 > -
Para zaten provizyonda durur.
Fatura kesilirken gerçeğe dönüşür.
O anda gramaj farkından kaynaklı yada eksik ürünler gibi iade veya fazla kesim olur kredi kartından. Bu yüzden banka kartı kabul edilmez hatta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık banka kartı da kullanılabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gramajlı ürünlerde olmuyordu. Artık oluyor mu.
-
Teşekkür sağolun. 40 10 money ile birleşti 100 25 güzel ind oldu
Çok teşekkür ederim konu sahibine
Faydalandik haber verene selam ederim
Oluyor evet.
-
Az önce kullandım hala geçerli kod...
-
Bana mesaj geldi 150/30 için sanal30 kodu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X