Şimdi Ara

Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
25
Favori
55.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tbg de 5 money vardı.
    Kodu paylaşan üyeye teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Sorun başka.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

tbg gdi de indirimsiz tutarı baz alıyor, burda da alır diye düşündüm, sağlık olsun zaten çok iyi fiyata geldi.

• gece gece zarara girdik :)

haber veren arkadaşa teşekkürler

• Tesekkurler faydalandik sayenizde, 1 kg sucuk ve 12 li 3 kat maylo havlu pecete aldim 3 tane de gofret 100 tamamlansin diye

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce yararlandım ,konuyu açan arkadaşa da teşekkürler;10 tl Facebook kodu ile birleşmesi de iyi oldu.Toplam 35 tl indirim.

• Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altese kullanıcısına yanıt
    10₺ face kodu nasıl birleşiyor ben yapamadım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kod hala geçerli. Kullandık teşekkurler konuyu açan arkadaşa. facebook 40/10 tl kodu bugün son kullanmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatmece -- 22 Eylül 2021; 1:10:12 >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt

Kodu daha önce hesabınıza eklediyseniz uygulamadan alışveriş yaparken kendisi otomatik olarak düşüyor.

• Vakıfbank kampanyasını kaçırınca bunu kaçırmak istemedim. Uygun ürün önerisinde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler.

• 8 Litre Yudum Ayçiçek Yağı 87TL'ye Geliyor. Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) 

Ürün Link:

https://www.migros.com.tr/yudum-aycicek-yagi-4-l-pet-p-3eb853

Buda Benim Kombin Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) 

4 Litre Yudum Ayçiçek Yağı ++ 5 Kilogram Migros Marka Un ++ 5 Kilogram Migros Marka Şeker >> Toplam 68TL ye geliyor . Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 22 Eylül 2021; 1:29:36 >

• Bende bi türlü 10 tl facebookla birleşmedi hesaba tanımlıyı neyse bu da iyi sepet indirimi + 25

• necmettin44 N kullanıcısına yanıt

hocam linkler nerede Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) 

• Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele )

gece gece 95 tl Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) 

• 👍

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.