< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) (6. sayfa)
-
-
Sorun başka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tbg gdi de indirimsiz tutarı baz alıyor, burda da alır diye düşündüm, sağlık olsun zaten çok iyi fiyata geldi.
-
gece gece zarara girdik :)
haber veren arkadaşa teşekkürler
-
Tesekkurler faydalandik sayenizde, 1 kg sucuk ve 12 li 3 kat maylo havlu pecete aldim 3 tane de gofret 100 tamamlansin diye
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz önce yararlandım ,konuyu açan arkadaşa da teşekkürler;10 tl Facebook kodu ile birleşmesi de iyi oldu.Toplam 35 tl indirim.
-
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10₺ face kodu nasıl birleşiyor ben yapamadım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kod hala geçerli. Kullandık teşekkurler konuyu açan arkadaşa. facebook 40/10 tl kodu bugün son kullanmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatmece -- 22 Eylül 2021; 1:10:12 > -
Kodu daha önce hesabınıza eklediyseniz uygulamadan alışveriş yaparken kendisi otomatik olarak düşüyor.
-
Vakıfbank kampanyasını kaçırınca bunu kaçırmak istemedim. Uygun ürün önerisinde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler.
-
8 Litre Yudum Ayçiçek Yağı 87TL'ye Geliyor.
Ürün Link:
https://www.migros.com.tr/yudum-aycicek-yagi-4-l-pet-p-3eb853
Buda Benim Kombin
4 Litre Yudum Ayçiçek Yağı ++ 5 Kilogram Migros Marka Un ++ 5 Kilogram Migros Marka Şeker >> Toplam 68TL ye geliyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 22 Eylül 2021; 1:29:36 >
-
Bende bi türlü 10 tl facebookla birleşmedi hesaba tanımlıyı neyse bu da iyi sepet indirimi + 25
hocam linkler nerede
-
gece gece 95 tl
-
👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X