< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 100/25 İndirim kodu (Money indirimi ile birleşiyor )(Acele ) (9. sayfa)
-
-
siparişi gelen var mı?
benimki 14.00-16.00 arası teslim olmasına rağmen -hazırlanıyor- aşamasında takılı kaldı.. bankadan para da çekilmemiş henüz?
-
Siparişlerime basıp sipariş detayına girip sağ altta teslimat formu oluşmuş mu ona bakın. Para teslimat sonrası provizyondan düşer.
Ayrıca şu üstte dır dır Hepsiexpress reklam panosu gibi konuşan arkadaş Migros'tan bırakın 100/50'yi 100/10 bile verse koşa koşa alışveriş yapıp nerede benim moneyim diye çığırtkanlık yapıyor. 3 harfliler sevdası bitti Hepsiexpress sevdası başladı kendisinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 22 Eylül 2021; 15:26:18 > -
ben 15-17 mağaza teslim almıştım 14'de hazır bildirimi geldi gittim aldım
-
-
Fazladan 40/10 kodu olan özelden paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandım, konu sahibi arkadaşa teşekkürler.
-
banka kartı ile oluyor mu?
-
Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler ben kullandım 100/25
-
Teşekkürler bende kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibindenihtiyaçtan -- 22 Eylül 2021; 16:15:15 > -
Form oluştuysa sıkıntısız gelecektir. En azından adet olarak görebilirsiniz neyden ne kadar gönderilecek diye.
@josrdr Evet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 22 Eylül 2021; 16:18:43 > -
yarın da devam eder mi ki acaba yeni 40/10 ile kombolasak. tabi o da gelmeyebilir
-
aynen.. 16.00 sularında getirip teslim ettiler.. 25lira indirim uygulanmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Niyarın da devam eder mi ki acaba yeni 40/10 ile kombolasak. tabi o da gelmeyebilir
10/40 için bugün son gün
Teşekkür ederim
Becerebildim nihayet, teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama hem banka puanı hem kodu kullanamıyorum 🥺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal market alışverişinden kazanılan money puanlar ne zaman hesaba geçiyor bilen var mı? Bugün siparişi teslim aldım ancak hesabımda puanları göremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X