Şimdi Ara

Migros 2 Kat Money (5 Mart) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
22
Favori
16.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı kampanyalar için x1 yatmış fakat gün sonana kadar ilave x1 daha yatacaktır ve x2 ye tamamlanmış olacaktır ayrıca kişiye özel 100/10 ve 150/15 Money de yatmamış o da bugun ya da en geç yarın yatmış olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün içinde ya da yarına kadar hepsi yüklenecektir. 27 liralık yedigun almıştım yatmadı, yağ tbgsi vardı yatmamış, parex yatmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, dün migros uygulaması hata verdiği için siteden bu kampanyayı karta tanımla dedim ve tanımlandı yazmasına rağmen bugün tekrar girince tekrar kartına tanımla ibaresi çıkmış. Yatmazsa yatırırlar mı acaba kayıt açılsa, migros uygulaması çökmüş ne yapabilirim şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yardımmerkezi

iki katı Money’li yüklenmedi 63 TL’lik yağ alımına 6 Money verecekti iki katı olmadan verdi 43 TL deterjan alımına 8 Money verdi iki katı olmadı 100 TL üzeri 10 money zaten vermedi

bende 69 liralık yağ alımına 17 money vardı kampanyayı yaptım 34 money yüklenecekti sadece 17 yüklenmiş

• Eksik yüklenmiş epey sanki bir iki seçip yükleme yapmışlar bakalım migros yanlış yapmaz mutlaka düzelir gün içinde..

• Arkadaşlar gün içinde yüklenir yazmış bekleyelim bakalım

• marka money'leri 2x tbg ler 1x yatmış bende

• Her X2 kamp. Dönemi aynı oluyor. Sonrada yatıyorlar tbg X2 leri

• bende eksik yatmış. mayonezden 10 money var sadece. 8.maddeye göre 100/10 yatmamış. 105 toplam 25/10 la 95 e düştüğü içinmi oldu bu şimdi?
    aynı şekilde 40tl hindi alışverişi 30a düştüğü içinmi 5x2 10money yatmamış. 40tl hindi alıp 35tl limiti geçmişim sonuçta. yanlışım mı var 🤔
    edit:piliç hindi ürünleri hep çiğ etmiydi? füme hindi, salam vs. açık reyon dahil olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 6 Mart 2021; 12:1:14 >
  • Çay-kahve yatmış,Nivea yatmış,parex yatmış piliç ve kırmızı et ile ilgili normal puan yatmış iki katı yatmamış bekleyelim 2 gün sonra olmazsa kayıt açarız geçen yıllarda da eksik yatıyordu kayıt açıyorduk
  • Toplam 200 money den 149u yatmış
    TBG ler yatmamış

• 2 gün beklemek lazım, her dönem aynısı oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

bende eksik yatmış. mayonezden 10 money var sadece. 8.maddeye göre 100/10 yatmamış. 105 toplam 25/10 la 95 e düştüğü içinmi oldu bu şimdi?
    aynı şekilde 40tl hindi alışverişi 30a düştüğü içinmi 5x2 10money yatmamış. 40tl hindi alıp 35tl limiti geçmişim sonuçta. yanlışım mı var 🤔
    edit:piliç hindi ürünleri hep çiğ etmiydi? füme hindi, salam vs. açık reyon dahil olmuyor mu?

Yarın bu saatlere kadar hepsi yatar

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı oldu. 35 TL'lik piliç, hindi alışverişine 0 money yatmış

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün katılın yarın X2 yatar.

• Evet bugn tekrar katıla bastım az önce yatırıldığını gördüm 😊
    Edit: tavuk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitif_mood -- 6 Mart 2021; 12:48:3 >
  • Loreal ve 150e 15 yatmamıs kardesime bunlar yatmıs 150e 15 x2 şeklinde yatmış ona

• Süt almadım ama Süt Tbg yatmış.Hemde 2 kat.

Migros Teknik ekibi iyi çalışıyor :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Süt almadım ama Süt Tbg yatmış.Hemde 2 kat.

Migros Teknik ekibi iyi çalışıyor :-D

Bana da yatmış. Bir lira yatmış. Süt almamıştım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.