Benimde puanlar var kredi kartımda umarım kasiyer sorunsuz kullanabilir teşekkürler cevap için🖒 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 25/10 indirim (6. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Sanal Market uygulamasında arıyordum şifre girecek yeri. Migros uygulamasını indirdim ve şifreyi girdim. Sanal Markette alışveriş sırasında sepete girince 10 lirayı otomatik düşüyor.
-
Çok teşekkürler hocam. Güzel bir fırsat ve sayenizde haberimiz oldu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şifre ile kampanya tanımla
Bilgi için teşekkürler
Cok ilginç. 10 lira için 6 sayfa yorum kasmışlar.
-
Bi omuz da sen verdin 7'ye gidiyor. Çok ilginç.quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESCok ilginç. 10 lira için 6 sayfa yorum kasmışlar.
bu mesajından önce hiç bir getirisi olmayacak referans linkini 5 konuda paylaşman da ironi heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Ekim 2020; 19:0:55 > -
Senin 10 lira için Migrosa koşmandan çok daha makul, sadece mesaj yazıyorum. Getirisi olur ya da olmaz zamanla öğreniriz.
Demekki Fastpay 10 liralık kampanyalarda "hadi yırttın", "şimdi yaşadın" tarzı abuk subuk kampanya başlıklarını senin için atıyormuş :)
-
10 lira için migrosa koşan yok, 1 hafta süresi var normal alışverişinde düşecek işte. sen kullanma
-
Eline sağlık hocam arada yapıyor böyle Migros
Sayende aldık bunu da harcayalım hemen :)
-
Zaten kullanma niyetim yoktu :) Değecek bir kampanya olursa değerlendiririm
-
Katıldık teşekkürler
Çok teşekkürler katıldım. Mağazada kullanırım artık. 5 lt yağ olmuş 60 tl, 50 tlye alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır hocam teşekkürler
Ben bi türlü kod alamadım yardımcı olacak kimse var mı?
uygulamada gözkmüyor ama sanal markette 10tl indirim yapıyor.. sanal marketten alısverıs için en az 60tl harcamak gerekıyor. uygulamada gozukmedıgı halde magazada nasıl kullanabılırız?
-
Hakktten ilginç kaçırdigim bir şey mi var diye bakıyorum da gerçekten 10 lira içinmiş
Hocam uygulamada da on onbeş dakika sonra gözüküyor çıkış yapın girin göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 20 Ekim 2020; 23:9:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESZaten kullanma niyetim yoktu :) Değecek bir kampanya olursa değerlendiririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X