benim özellikle arabada tercih ettiğim ürün. Fiyatı da fena değil. https://www.migros.com.tr/air-wick-decosphere-hava-tazeleyici-mango-ikili-firsat-paketi-p-1e0aad8 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros airwick 2’li 23,45 ve oda parfümleri %50 indirimli
-
-
Eyvallah hocam çok iyi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
migros ana konusunda olması lazım. teşekkürler
-
Ortalama kaç gün gidiyor bu kokular?
-
kartı olmayan pm atarsa no verebilirim
-
Daha bugün 40 liraya başka bir marketten aldım. Bu ara ne alsam hemen ardından fiyatı düşüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabada en az 2 ay duruyor kokusu. Hatta şişe bitiyor kokusu devam ediyor
Hocam allah razı olsun tam alıyordum trendyoldan konuyu gördüm çok teşekkür ederim
Fiyat çok iyi gerçekten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burock2010Arabada en az 2 ay duruyor kokusu. Hatta şişe bitiyor kokusu devam ediyor
eskisi gibi ayarlı kapak yok ve eskiden 100 ml idi şimdi 75 ml, 1 ay demeden bitiyor maalesef öyle 2 ay devamke yok , ama yurdum insanı çözümü içine kolonya koyup 1 ayda öyle kullanılabilir, yada benim gibi içindeki şeffaf beyaz kapağın ucunu yarım cm maket bıçağıyla kesip süreyi uzatabilirsiniz
Geçen sene bu fiyatlara almıştım olması gerekenden çabuk bitiyor 1 ay mı ne gitmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet şişe içindeki sıvı bitiyor ama kokusu devam ediyor azalarakta olsa.
Tesekkurler yine 70 liralik olduk
araba için aldım bende febrezeler dayanmıyordu tanesini 10 liradan aldıklarım.
-
Otomatik oda kokuları 55 liradan başlıyor Migrosta 32 ye düşmüş bitane oto kokusuyla birlikte yarın alayım teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X