Şimdi Ara

MİGROS AMELESİYİM SORULARI ALAYIM?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trsss

İş yükünü bilmeden yazıyorum tabi ama saatleri güzel duruyor. Peki ne kadar alıyorsunuz ve nasıl basvurdunuz?

hiç çalışmadım part time ama full time asgari ücret alıyorsa part time da asgari'nin yarısnı alıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: trsss

İş yükünü bilmeden yazıyorum tabi ama saatleri güzel duruyor. Peki ne kadar alıyorsunuz ve nasıl basvurdunuz?

hiç çalışmadım part time ama full time asgari ücret alıyorsa part time da asgari'nin yarısnı alıyordur.

Öyle gibi gözüksede saçma sapan bir prim sistemi var kimse gelecek ay ne kadar alacağını bilmiyor tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

sizede hayvan gibi palet çektiriyolarmı

Part timede o kadar sorun olmuyorda full time çekilecek dert değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Öncelikle kendıne bu tür ıtamlarda bulunmaktan vazgeç.Emegınle calısıyorsun sonucta
    benim bi sorum olucaktı tekirdağda yaşıyorum bızım burda migrosta dergilerin olduğu standda önlem 0 paketi açık mı istersin içinden cıkan kodu çalıp dergiyi bırakanlarmı ıstersen bide söyleyince hiç umursamıyorlar bu konuda kımle görüşmeliyiz açık paket tabiki almıyoruzda normal alıcagımızıda bulamıyoruz.

Öncelikle dergiler pek umursanmıyor bu doğru ama şikayetinizi müdür yada müdür yardımcılarına yapabilirsin olmadı şikayet kutusuna iletebilirsin.
  • Bende migros çalışanıyım
    Hangi mağazada çalıyorsunuz pozisyon nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.