Şimdi Ara

Migros ariel 7kg 21.38tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Çalışan olduğum halde aynı durumu yaşadım. Ben de öteledim gelene kadar. Ama dedikleri doğru; Ariel ve Alo 7kg siparişe kapalı ürünler.

Hocam peki toplu olarak ne zaman stoklara gireceğini biliyor musunuz? Ben de sipariş geçtim, ariel hariç diğerlerini teslim aldım, ariel.in acelesi yok dedim ama ne zaman gelir bilmiyorum.
  • Öncelikle Balçova mağazasında stokları semiren aç gözlü arkadaşlar ve karaborsacı stokçu kanı bozuk çalışanlar. Günlerce bekledik 4 tane ya sadece 4 tane alacaktım 2 renkli 2 beyaz sabah 8:10 aranıyorum ve stok bitmiş. 10 dakka oldu açılalı dükkan mübarek.
    Sonrasında Optimum mağazasında renkli stoklarını bitirip ya da karaborsa yapanlar sizi ben ta ...
    2 tane beyaz aldık bari. Lan o kadar bekledik ayıp be. Nolur insan olsanız az. Kara cuma falan biz de olsa var ya bu çalışanlar ve stokçular yüzünden kimse bir şey alamaz. Bak lan az örnek al elin oğlu her yıl milyonlarca insana yapıyor indirimi, hem de boru gibi indirim. Sen şurda % 25 gördün mü anında stokla, kamyon daya almaya çalış.

Sonra bu ülke çomar. He çomar kardeşim de senin sandığın gibi değil genel olarak bir çomarlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Çalışan olduğum halde aynı durumu yaşadım. Ben de öteledim gelene kadar. Ama dedikleri doğru; Ariel ve Alo 7kg siparişe kapalı ürünler.

Hocam peki toplu olarak ne zaman stoklara gireceğini biliyor musunuz? Ben de sipariş geçtim, ariel hariç diğerlerini teslim aldım, ariel.in acelesi yok dedim ama ne zaman gelir bilmiyorum.

Senin faturan kesildiyse diğer ürünler teslim edildiyse . Sanşlısın. Sana arieli bir şekilde takviye edecekler artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.