Bildirim
Migros Delist Ürünleri.. (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
-
Mağazada olurmu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
ben izmit outlet center mağazasında 3 kutu gördüm hocam iki tanesini aldım.reyon fiyatı güncel değildi barkod dan bakınca çıktı şansıma -
-
Migros anlasmayi sonlandormis urunler birdaha gelmiyecek mis ama 3 m 5m magza lar haric bulmak zor
5M lerde epey vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulabilirseniz miadını dikkatlice kontrol edin, ben kontrol etmemiştim 05/19 çıktı, iade ettim..
Çayın zamlandığı şu günlerde bu da değerlendirilebilir. Daha önce Lipton 35/10 la birleştirmiştim. Hediyeli 19.90, hediyesiz 28.95.. Demi, tadı vs gayet başarılı
.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alymis -- 5 Temmuz 2019; 1:31:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 kişilik çorbalar 2.75 idi
bu 3 kişilik ve fiyat 30 krş. vakti geçmiş de ondan mış
kabartma yazıları okunmuyordu gördüğüm yerde. vay keleğe geldik -
Miadının geçtiğinin onlar da farkında değildi, hatta 0.30 tl lik fiyat da ayrı bi sürpriz konusuydu. Skt yi nasıl bi baskı yöntemiyle yazdılarsa, uygun açıda uygun ışığı yakalayamazsan tarih okunmuyor.. Lipton çaylar 2021 tarihli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nestle 1927 sütlü ve bitter 2li paketler kutuda 4 TL'den satılıyor bugün bitter sevdiğim için 10 kutu aldım bilgilerinize. -
Magzalarin cogunda yok hocam nereden aldiniz
2M de varquote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
Mağazada olurmu ?
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 16:49:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
.quote:
Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak
Nestle 1927 sütlü ve bitter 2li paketler kutuda 4 TL'den satılıyor bugün bitter sevdiğim için 10 kutu aldım bilgilerinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 16:48:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Delist reyonu gibi binreyon varmı yazıyormu
.quote:
Orijinalden alıntı: the guardian14
Delist reyonu gibi binreyon varmı yazıyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:43:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X