Şimdi Ara

MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
42
Favori
129.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

Samsun Piazza Avm bolca telefon var. i3 hp laptop satılmış,i5 hp duruyor.
    Tabletlerden sadece lenovo 7" tabletin 0'ı var,kalanı teşhir.
    BOLCA i'think (apple uyumlu" şarj kablosu var. Tv'lerde fırsat olarak değerlendirebileceğim bir ürün görmedim.

Bu aksam baktim hicbir sey yoktu fiyatlar ayniydi.Kasa da falan mi dusuyor acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myosotis

Bende küçük odaya Tv alıcaktım axen 32 inç ucuz yollu birşey bakıyordum ama lg yada samsung daha mantıklı, kalmıştır inş... Birde resimde monitör yazıyordu tv olarak nasıl kullanılıyor bunlar

Geçen gün bende öyle bir tv alacaktım son dakika tanidiktan ikinci el bir lg buldum.
    Ucuz yollu gerçek bir full HD istiyorsanız şuna bakın. Dahili uydu alıcısı da var. Bu boyuttakilerin çoğu HD Ready oluyor dikkat edin. İndirim kuponu ile az daha düşer.
    http://m.n11.com/yumatu-32-yeni-model-dahili-uydulu-full-hd-slim-led-tv-P122264888

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Hocam kalan tek bilgisayardı benim aldığım. Ama kapalı kutuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: 170turgut

İpad arıyorum hocam ama umudu kestim artık, onun dışında Asus tablet arıyorum ama oda yok sanırım.

Bumu
     MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI

Hocam hangi migros burası?

• Ps3 12 gb ve 500 gb indirimli fiyatı nedir ?
  • bu konudan haberim olunca bursa zafer plaza migrostan lg 49uf6807 yi 1900 tlye aldım pazar günü pazartesi de kurulumu yapıldı. tvyi en uygun pttavm gibi sitelerde 2600 ve üzerine görebildim fiyatı bana uygun geldi.

6407 olanı da vardı pek fark olduğunu sanmuyorum, gerçek 4k değil vs yorumlarından sonra usbye 4k içerikler indirip attım görüntü şahane gtx970 in canı yettiği kadarıyla 4k oyun da açtım sonuçlardan memnun kaldım. 4k lisansı yok deniyor internette ama hem kutusunda hem sitesinde bu sertifika olduğu görülüyor.

tvnin görüntüsü de çok şık, denk getiren olursa gönül rahatlığı ile alsın lg türkiye garantili ürün, ücretsiz kurulum da yapılıyor. (int bağlanınca 700 mb güncelleme alıyor webos, sonrasında çok hızlanıp kendine geliyor. kumanda standart, içinden magic kumanda veya hdmi kablo falan çıkmıyor)

• Amazon fire tablet arayan arkadaşlarım dün migros görevlisine sistemden stok sorgulattım kayseri 5m' de 2 adet antalya 5m de ise 1 adet stok görünüyordu.
    Arayan varsa boşuna bakmasın benim gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

BOLCA i'think (apple uyumlu" şarj kablosu var. Tv'lerde fırsat olarak değerlendirebileceğim bir ürün görmedim.

i5 HP'nin fiyatı nedir hocam?

979 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: greengold

Ps3 12 gb ve 500 gb indirimli fiyatı nedir ?

630 tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Memet migroslarda hp nin laptopu vardi 900 civarina i3 islemcili ondan bulsana bana bi tane. Burda bulamadim.

Hiç bakmadım neymiş o

Samsun'da vardı bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

i5 HP'nin fiyatı nedir hocam?

979 tl

Hocam i3 olmasın o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: sueornot

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 170turgut

İpad arıyorum hocam ama umudu kestim artık, onun dışında Asus tablet arıyorum ama oda yok sanırım.

Bumu

Hocam hangi migros burası?

Kayseri 5m

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    evet hocam i3 yanlıs oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimurat07

quote:

Orijinalden alıntı: myosotis

Bende küçük odaya Tv alıcaktım axen 32 inç ucuz yollu birşey bakıyordum ama lg yada samsung daha mantıklı, kalmıştır inş... Birde resimde monitör yazıyordu tv olarak nasıl kullanılıyor bunlar

Geçen gün bende öyle bir tv alacaktım son dakika tanidiktan ikinci el bir lg buldum.
    Ucuz yollu gerçek bir full HD istiyorsanız şuna bakın. Dahili uydu alıcısı da var. Bu boyuttakilerin çoğu HD Ready oluyor dikkat edin. İndirim kuponu ile az daha düşer.
    http://m.n11.com/yumatu-32-yeni-model-dahili-uydulu-full-hd-slim-led-tv-P122264888

full hd değil bu alıp iade ettim 2 hafta önce

• Ortaköy/İst

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Ortaköy/İst

Stok durumu neydi?
  • Samsung 48ju6480 aldım, Türkiye'de 48ju6470 olarak bilinen bir ürün, servis yokmuş, ithalatçı garantili olduğu için kendimiz kuruyormuşuz. Web tarayıcı, YouTube iş görür. Kablosuz mouse bağlanabiliyor, ekran kalitesi muhteşem. Yalnız Türkçe dil seçeneği yok, servis ekleyebiliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: greengold

Ps3 12 gb ve 500 gb indirimli fiyatı nedir ?

630 tl

12 gb da aynımı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

bu konudan haberim olunca bursa zafer plaza migrostan lg 49uf6807 yi 1900 tlye aldım pazar günü pazartesi de kurulumu yapıldı. tvyi en uygun pttavm gibi sitelerde 2600 ve üzerine görebildim fiyatı bana uygun geldi.

6407 olanı da vardı pek fark olduğunu sanmuyorum, gerçek 4k değil vs yorumlarından sonra usbye 4k içerikler indirip attım görüntü şahane gtx970 in canı yettiği kadarıyla 4k oyun da açtım sonuçlardan memnun kaldım. 4k lisansı yok deniyor internette ama hem kutusunda hem sitesinde bu sertifika olduğu görülüyor.

tvnin görüntüsü de çok şık, denk getiren olursa gönül rahatlığı ile alsın lg türkiye garantili ürün, ücretsiz kurulum da yapılıyor. (int bağlanınca 700 mb güncelleme alıyor webos, sonrasında çok hızlanıp kendine geliyor. kumanda standart, içinden magic kumanda veya hdmi kablo falan çıkmıyor)

Hocam 1900 tl ye nasıl aldınız? 6807 Afyon'da 2100 TL'ye, 6407 1950 tl idi ve 6407 aldım. Siz o fiyata nasıl aldınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• erkanist kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece Samsung 48ju6480 için sordum vardı.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.