Şimdi Ara

MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
42
Favori
129.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felhack

Hocam bu fiyatları nereden aldınız? Bir resmiyeti var mı?

Beylikdüzü 5M migrosta iPhone 5s 1449₺, sizin verdiğiniz listede 1199 görünüyor.

Elektronik anlamında tam bir bilgim yok ama bu tür yüzdeli indirimler migrosta kasada düşer. Kasada fiyatın düşüp düşmediğine baktınız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG 40H5090 102 EKRAN FULL HD UYDU ALICILI ULT TELEVİZYON 862,50 TL

bu televizyonun stok sordurdum fiyatı 1000 tl dediler siz bu fiyatları nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

SAMSUNG 40H5090 102 EKRAN FULL HD UYDU ALICILI ULT TELEVİZYON 862,50 TL

bu televizyonun stok sordurdum fiyatı 1000 tl dediler siz bu fiyatları nereden aldınız?

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/51887248-32380-samsung-40h5090-102-ekran-full-hd-uydu-alicili-ultra-slim-led-tv

750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 25 Aralık 2016; 12:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul içinde ipad mini retina bulabilen var mı ?

• Soickan S kullanıcısına yanıt
    İyide stok görünmüyor
  • Sizce ipad air 1 mi yoksa samsung 2014 10.1 inch mi ?

• LG 32MB25HM bu tv'yi Ankara'da nerede bulabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda hp n0z69ea yı 979 tl ye aldım.son kalan ürünü. Nette 1600 liradan aşağı yok
     MİGROS ELEKTRONİK YILSONU KAMPANYASI

• arkadaş bizim millet teknolojiyi ne kadar seviyor böyle ya ama üretmeye gelince kimsede tık yok hükümette vergi artırıp duruyor bu yüzden milleti dizginlemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

İyide stok görünmüyor

Sanalmarkette stok görünmüyor. Mağazalarda bulursanız alabilirsiniz...

Düne kadar tüm elektronik aletler internet stoğunda vardı. Bugün hiç biri yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Arkadaşlar Ankara'daki Migroslara giden oldu? Giden varsa Note 4 veya Note 5 var mı? Özellikle Ankamall Migrosta?

Sabah Ankara Ankamall'deydim.
    Samsung note 5 (Gold) 1999Tl Samsung Türkiye garantili son kalanı aldım. Teşhirdeydi.
    Telefonların çoğu paralel ithalat.

Lg g5 pembe vardı 1550.
    Note 4 Edge 1599 veya 1499 tam hatırlayamadım
    Note 4 kalmamış
    Huawei g8 999
    Huawei mate 8 64Gb 1599
    S6 edge 1699

Hatırladıklarım bunlar

Hocam mesajımı attıktan sonra bende direk gittim Ankamall Migrosa dediğiniz gibi Note 4 Edge 1500 TL. Note falan hiç yoktu. Önceliğim Note 4 dü sonra Note 5 di. Ama ikiside yoktu Ordan Keçiören Migrosa gittim. Orda da çeşit çok azdı. Note serisi telefon yoktu. Bende direk çıktım.

• Sony z3 gören duyan varsa haber versin lütfen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Sony z3 gören duyan varsa haber versin lütfen ..

bugün sorduğumda beylildüzü Migros , giresun, kuşadasında siyahı olduğunu öğrenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 25 Aralık 2016; 12:41:51 >
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    HP PAVILION GAMING CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-2TB+128SSD-15.6"-GTX960M 4GB-W10
    bunu aldım.. 17.3" olanını mı alsam dedim de, boyut olarak biraz laptoplukdan dışarı çıkıyor gibi geldi o yüzden vazgeçtim, aslında işlerim için belki daha iyi olurdu çizim vs yaparken ama kim taşıycak onu dedim..
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın güzel makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

HP PAVILION GAMING CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-2TB+128SSD-15.6"-GTX960M 4GB-W10
    bunu aldım.. 17.3" olanını mı alsam dedim de, boyut olarak biraz laptoplukdan dışarı çıkıyor gibi geldi o yüzden vazgeçtim, aslında işlerim için belki daha iyi olurdu çizim vs yaparken ama kim taşıycak onu dedim..

Kaça aldınız

• 2m migroslar dahil mi?
  • Şuan ki güncel vatan fiyatından, bu geceye kadar fiyat aynı vatan kampanyası dahilinde, gerçi ben dün 3.812e aldım şimdi 3.809.. Yiğenimde i5 alıcak migrosda bulabilirse istediği bişey ordan alıcak yoksa oda vatandan hp pavillon i5 alıcak, vatanda şuan ki laptop fiyatları piyasa düzeyi civarlarında oldu indirim ile..

Teşekkürler; ssmm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 25 Aralık 2016; 13:0:15 >
  • Hp i3 model aldım 979 tl ye piyasada 1700 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukany

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Sony z3 gören duyan varsa haber versin lütfen ..

bugün sorduğumda beylildüzü Migros , giresun, kuşadasında siyahı olduğunu öğrenmiştim.

Sağolun..

Arkadaşlar BEYLİKDÜZÜ, GİRESUN VE KUŞADASI migrosa gidecekler bakabilirmi rica etsem..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.