Şimdi Ara

Migros Gillette fusion proshield 5 bıçak+makine 36 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Özdilekten 1 alana 1 bedava aldım bu arada unutmayın 6 paket alırsanız 147.70 yapıyor birde çikolata ekleyin maximobilde kampanya var 150 liralık alışverişe özdilekteyimde anında 10 lira indirim 20 tl de maxipuan veriliyor böylece 130 a geliyor 4 lü paket böylece 21.5 oluyor fiyat gayet iyi jilet sonuçta her zaman ihtiyaç

6 paket 147 tl olan hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Proglide 4 lü kutu hocam 49.90 gibi bir şey fiyatı 1 alana 1 bedava ile 25 liraya geliyor kutusu 6 kutu 149.70 yapar bir tanede çikolata ekleyin 150 olsun iş Bankası maximobil kampanyasına önce katılmayı unutmayın bu arada alım yaparken 10 lira direk düşüyor birde 20 tl maxipuan veriyor dolayısıyla 120 tl ye geliyor 6 kutu böylece 4 lü kutuya 50 yerine 20 liraya getirmiş olursunuz

• 5 bıçağın arası hemen doluyor ve sakallar uzayınca traş olması eziyet oluyor. Bu sebeple mach 3 e geri döndüm ve bu fırsattan epey jilet stokladım. Milli takım jileti mach 3 turbo makine + 5 li jileti 18 tl ye aldım. Toplamda 3 sap 19 jilet aldım. Sırf meraktan şu yeni nesil proglide aldım ama favorım mac3 turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 10 Ekim 2017; 19:30:18 >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    5 bıçak günlük traş için uygun. günlük traşta hem hızlı hem de rahat oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Proglide - proshield farkı nedir hocam?

Aynı soruyu ben de sormuştum başka bir konuda fakat cevap gelmemişti :)

Proglide de sadece üst kısmında kayganlaştırıcı bant var proshield de de 4 tarafındada kayganlaştırıcı bant var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.