Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6797. sayfa)
-
-
Geçen katalogda bana "TADA TEREYAĞLI ÇAYELİ FASULYESİ 250G alımına 29 Money." vermişti almamıştım.
Şimdi yine aynısını vermiş. Bu sefer karta ekle'ye bile basmayacağım.
-
-
kg 220 tl olandan aldım, güzeldi. 2-3 tane çürük çıktı içinden.
-
Her migroskopla beraber migroskopların tırtlık seviyesi artıyor (limit sonsuza doğru gidiyor)
Geçen biri eskiden burada ürün paylaşılırdı şimdi sadece kod vs isteniyor iyice çöp oldu bu başlık demişti, evet bir bakıma doğru çünkü artık vay canına böyle kampanya mı olur veya o ürüne nasıl fiyat çekmişler dediğimiz bir durum uzun zamandır hatırlamıyorum migrosta, tek esprisi kodlar kaldı ve zaman zaman verdiği gelal kampanyaları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
benim siparişi hiç getirmeden iptal ettiler ama modamecoco 1000e200 ve et 1041/73 moneyleri yüklenmiş geri alırmı harcarsam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen 1-2 güne geri alınır.Harcarsanız da borç yazarlar,daha sonraki kampanyalardan gelen moneylerden keserler.
-
Allaha şükür bugün de gelmedi 200 money para.bir daha moneypay cüzdanın hiç bir kampanya sina güvenip iş yapmayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün beni arayıp "yatırıyoruz bugün ara ara bakın" demişlerdi . yatırmamışlar. 200 money için çektiğimiz eziyete bak. arıyor birde.
-
sürülebilir çikolata vs kampanyası var mı ufukta?
-
📣Bonus Migros ikinci 1000/200 kamp gelmiş
YUDUM natural sizma 5 lt iyi fiyat tiklagel kuponu uygulanıyor 900 tl
https://www.migros.com.tr/yudum-egemden-sizma-zeytinyagi-yumusak-lezzet-teneke-5-l-p-3f0910
5 litre Yudum yerine 4 litre Tariş'i tercih ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alış verişten sonra eklenen kod için money yüklemesi yapılıyor mu
-
Genelde kampanyalar ayın ilk ve son günü arası olduğu için sonradan eklenen kodlar alışveriş önceden yapılsa bile çalışıyordu. Bu ay ilk kez Anadolu Efes kodu 12-31 Aralık tarihleri arasında yapılan alışverişler dediği için 12 Aralık öncesinde yapılan alışverişler yararlanamadı. Kampanya koşullarında tarih aralığı farklı gösterilmediyse aynı ay içinde yapılan alışverişlere sonradan eklenen kodlar da money kazandırıyor.
-
Evet.
-
Bu Yudum Egemden sürekli tağşiş listesinde değil mi? Bunu alacağıniza Güven Asa alın...
Migros yedi bizim 200leri
Gel al sipariş vermiştim ürünler stokta yok diye defalarca ertelendi, 1 ay sonra arayıp iptal edelim dediler iyi hadi edin dedim. Moneypay cüzdan üzerinden ödenmişti kartla, iadesi oraya alacaktı. İade bir türlü gelmedi. Moneypay uygulamasında iade geldi diye bildirim geldi ve ama bakiyeye yansıyan yok.
Aradım kayıt oluşturdum, üzerinden epey bir süre geçtikten sonra aradılar böyle böyle mi olmuş dediler, evet dedim. Teslim edilmedi mi dedi, yok edilmedi dedim. Tamam iade ediyorum dedi.
Ne göreyim?
Adamlar ondan sonra verdiğim (ve teslim aldığım) Migros Hemen siparişinin parasını iade etmiş.
Gel de bunlara dert anlat şimdi o parayı geri alın bu parayı gerin verin diye.
Hayır o siparişi getiren kuryeden rücu etmiş olmasınlar bir de siparişi teslim etmedin diye. Ne saçma iş yapıyor migros mh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 19 Aralık 2024; 13:4:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X