|
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6827. sayfa)
-
-
Biliyorum ancak tazedo pek food kadar bulunmuyor ondan dolayı alternatif attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Aralık 2024; 15:7:37 > -
hocam daha önce yararlandınızmı bu kampanyadan bizim hesaplara gelmedi ben daha önce kullanmıştım hakkımı, seçili müşteriler diyor ama
-
Yüzde 45 iddialıymış gerçekten, bulursam deneyeyim 225 gram kıyma mı var yani içinde -
Hocam geçen gün belli ürün de 799 TL yapmışlardı ama sucuklar apikoğlu sarı etiket değildi -
Teşekkürler hocam dijital kodları girip moneypay ile geçtim siparişi bakalım sorunsuz yatacak mı.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 26 Aralık 2024; 15:10:3 >
-
Modanisa goodbye 50 TL zarardayız ahali.
-
yatacaktır hocam merak etmeyin.
-
en fazla kaç money puan harcayabiliriz tek kalemde ? sanalda %80 fizikide hepsi olduğunu biliyorum ama bir sınır var mı mesela tek kalemde maks. 2000 money gibi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 26 Aralık 2024; 15:42:7 > -
hocam indirim mi var anlamadım sitede fiyat 126 civarı ?
-
Yurt dışındayım Bimcell hattıma SMS gelmiyor. Kendi sanal marketime giremediğim için moneyleri harcayamıyorum içerisinde 700 küsür money var. Bunu harcamanın bir yolu yok sanırım değilmi? Bimcell in sosyal medyada destek verdiği bir birimde yok hattı yurt dışına açtıramıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 26 Aralık 2024; 15:56:54 > -
Eski kasa olmamasına dikkat edin bazen kasalar kilitlenebiliyor aşırı kullanımda. Onun dışında kullanırsınız bir sınır yok.
-
-
stoklarda yok maalesef
-
"Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak (444 1 444) hattınızı uluslararası dolaşıma açabilirsiniz." demişler.
dolayısı ike tt twitter sayfasından falan bilgi almayı deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Aralık 2024; 16:38:53 > -
Kapatırlar tabi adamlar sadakat karşılığı 50 tl veriyo ama kuponu alıp modanisadan alışveriş yapan yok
-
Kapatırlarsa kapatsınlar kim napsin ztn Modanisa yi. Migros kod sayesinde üye sayısını artırdılar bu sayede marka değerlerine değer kattılar. Yarın birgün satarlerken vs yok şu sayıda üyemiz bu sayıda işlem var diyip ceplerini doldururlarken bizi cagiripda katkilariniz sayesinde su kadar kar ettik bir kısmını da size verelim demeyeceklerine göre iyi kötü kuponla muponla hallediyorlar sayemizde işte kendi işlerini. E o kadar da olacak -
Hcm eğer bir tanidiginiz vs felan varsa sanaldan ziyade mağazada harcayabilir moneyleri. Nasıl derseniz, money uygulamasinda money kimliğim diye bir bölüm var. Ordan aldığınız kodu tanidiginiza iletin kasadeyken o kodla SMS gelmeden alışverişte moneyleri kullanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 26 Aralık 2024; 17:21:44 > -
250 lik 4 kod aldım mesaj gelmedi 2 saattir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X