Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6927. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok hicbirinde QR kod ile ilgili bu zamana kadar moneypay ile ödeme hariç hiçbir işlemde denk gelmedim ama belki mağazalarda kasalara güncelleme gelmiş olabilir.
Moneypay uygulamasının migros kısmında QR seçeneği var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 20 Ocak 2025; 0:40:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran görüntüsü almadım ancak 300 money yattı 300 moneypay yatmasını bekliyorum kampanya bittikten sonra 2 iş günü icinde yatması lazim Rocher stogumu guncelemem gerekte :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stansfield__ -- 20 Ocak 2025; 0:56:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağaza da işleme baslamadan önce tel no ya da kart yerine pos cihazından kare kod okutarak başlanıyor ama sanal markette onu nasıl yapariz bilemedim
Qr kod ile başlama konusunda yok mu şu garibe bir yardımcı olacak arkadaş yahu ☺️
paketli peynirler çok pahalıya geliyor, yine pas benden.
-
Bende oldu sipariş verdim bakalım ne diyecekler.
-
Arkadaşlar merhaba teknolojik bir alet alıcam migrosdan 2500tl. Bunu en iyi nasıl kombolarım?önerilerinizi bekliyorum.
edit: bu whatsapp üzerinden alınan kodlar ile banka puanı birleşiyor mu?
Yeni migros hesabı da açabilirim sanalda kod vs veriyor ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caraxesss -- 20 Ocak 2025; 3:0:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katalog ürünleri hangileri oluyor. Onlar dahil değilmiş çikolata indirimine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migroskop dijital katalog içinde yayınlanan indirimli ürünler.
Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sanırım sanal da dijital kod maksimum 1 adet kullanılıyor. Ben mağazaya gitsem 4 adet kullanabilir miyim?(4x500 şeklinde). Dijital kod,kart puanı ile sanalda birleşmiyormuş. Mağazada birleşir mi? Ve mağazada da %80 sınır var mı? Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanabilirsiniz. Birleşir ve sınır yok.
-
fiziki moneykart/tel no yerine moneypay qr'ı okutup işleme başlayacaksın
-
O zaman toblerone falan dahil değil herhalde haberiniz olsun. Uygulamayı açıp kampanyalara gelince migroskop çıkıyor. Ürünleri göster deyince direkt olarak ürünler geliyor. Yani kataloğu tek tek aramaya gerek yok sayfa sayfa çevirip. O ürünler dahil değil anladığım kadarıyla. Yeni keşfettiğim için yazıyorum bilen biliyordur belki
Sanaldan nasıl alışveriş yapılıyor bilen var mı
Seç-al altınkılıç mağazada da 2.si % 50 ile birleşip kg 150 liraya geliyor.Bu fiyata beyaz peynir vermezler.
-
yine tbg yok.. bu işin tadı kaçtı gerçekten.
-
bu liste bende boş çıkıyor sizlerde çıkıyor mu ürünler
https://www.migros.com.tr/hemen/fit-pazartesi-x-1635
-
Bende de boş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X