Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6944. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 28 Misafir (8 Mobil) - 23 Masaüstü13 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
139.644
Cevap
3.074
Favori
17.988.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
379 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69426943694469456946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatih35.5 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte orada gördüğün migros money... bir de money para var... cüzdan ödemesinden verilen +300...

• Ben aramıştım çağrı merkezini, "money yüklenmediyse bizi tekrar arayın yardımcı olalım" demişlerdi. Ama daha sonra Money yüklendi, numarayı doğru yazmışlar gerek kalmadı o yüzden.

İsterseniz kasiyerden rica edip siz girebiliyorsunuz POS'tan numaranızı bu arada. Çok büyük alışveriş yapacak olduğumda ya fiziksel kartı okutuyorum ben ya da POS'tan kendim giriyorum numarayı hocam. (Ama bazen de POS'ların tuşlarında sıkıntı olabiliyor bazı kasalarda. En garantisi fiziksel kart okutmak veya QR'la işlem başlatmak yüklü alışverişlerde.)

Not: Yukarıda bir arkadaş "galiba yanlış telefon numarasıyla işlem başlatmış kasiyer" demişti ona yanıt yazmak istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesture -- 22 Ocak 2025; 22:44:40 >
  • Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Bu fiyattan 2 al 1 iade olur mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama girisindeki çekilişe katilip hediye kazan oldumu hic

• Yeni Migroskop PDF

https://moneyclubkart.azureedge.net/mcstage/868-migroskop-web-pdf-638731807384206881.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparis ekraninda money puan kullanma kismi dun geceden beri gorunmuyor. Sizde de oyle mi?

Sadece dijital alisveris kodu yaziyor

Edit: mh ile gorustum, teknik sorun var dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana44 -- 23 Ocak 2025; 10:1:44 >
  • tonymontana44 kullanıcısına yanıt

düzelmiş görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoltr1831 -- 23 Ocak 2025; 10:15:22 >
  • Geçen Bisküvi iadesi teslim edildikten hemen sonra yatmıştı Çikolata iadesi bekleniyor...

yarım saat sonrasında yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 23 Ocak 2025; 11:27:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Yüzey Temizlik Havlularında yapmışlar. Fiyatlar çok yüksek, gross marketlerin 2 katından bile yüksek. Sleepy'ler A101'lerde 10 lira üzerine 60 lira.

• Dün akşam Bugün teslimatlı çikolata almıştım teslim edildi ancak money yatmadı. Mh kampanya dün bitti diyor. Saçma oldu bu sonradan money yatırma işi

• nc.nc N kullanıcısına yanıt

gün içinde yatar, kampanya süresi içinde alşıveriş yaptığın için teslimat geçde olsa yatacak. Geçen bisküvi alışverişinde bana aynı şekilde yatmıştı

• nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Benim az önce teslim edildi. Moneyler 5 dk içinde yattı. Bazen geç yatırılıyor. Bisküvi kampanyasında bir gün sonra yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirmahmuttuncer -- 23 Ocak 2025; 11:13:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bakin16 B kullanıcısına yanıt

Anladım yanlış bilgilendirildim o zaman teşekkürler

• 1 şubata kadar 2. Ürüne money iadesi devam edecek anladığım kadarıyla(katalog ana sayfasinda oyle gorunuyor). Sıradaki kampanyalar neler bilen varmı

• selamlar çikolatadan aldığımız moneylerin son kullanma tarihi var mı? bir de bir sonrai bir alana bir money kampanyasında kullanırsak yine money yatar mı.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 23 Ocak 2025; 12:0:49 >
  • 1 bedava 89.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedddat -- 23 Ocak 2025; 12:4:53 >
  • mustafa1248 M kullanıcısına yanıt

1. Sorunun cevabı 31 mart son kullanım

2. Sorunun cevabı: Evet money kazanırsın

• Stansfield__ S kullanıcısına yanıt

Gece 80tl den aldım siz aldınız mı? Moneyleri 80tl den mi 126tl den mi yatıracaklar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin4263 -- 23 Ocak 2025; 12:27:13 >
  • Sedddat S kullanıcısına yanıt

Skt dikkat edin ❗️

• 
Sayfa: önceki 69426943694469456946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.