bu ay pas geciyorum migrosu kodlar olmadan fiyatlarda öyle indirimli falan değil kanımca... |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6960. sayfa)
-
-
-
bahçıvan süzme 2 al 1 öde 105,50 bazı bimler de 1kg fiyatı 99,90
https://www.migros.com.tr/bahcivan-suzme-peynir-500-g-p-98c9b7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 26 Ocak 2025; 14:23:30 > -
Bolbol u Heinz üretiyormuş. Bir yaşıma daha girdim...
Görsel aynı zamanda, 3 harflilerden neden bir şey almamalıyızın belgesi gibi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deger1i -- 26 Ocak 2025; 14:51:46 > -
Defalarca bahçıvan süzme peynir aldım ,acaba üretilen partide mi bir sorun var diye..Maalesef her seferinde böylesine kötü bir süzme peynir tatmadım.
3 harflilerin süzme peynrleri bile daha lezzetli.Süzme peynirde kendi adıma pınar 1 numara 2 sütaş,3 torku 4 ülker içimdir.
-
evet, 2 sene oldu aldılar, ama bu artık taktik, Heinz markasına da dikkat etmeli.
Godiva ama Cevizlibağ üretimi, Bosch ama Çerkezköy üretimi ... sahtekarlık sadece gramajla olmuyor, yabancı markayı yerli ve dandik kalitede üretip millete kakalıyorlar...
Skechers ama Hadımköy üretimi, bir de bunu büyük başarı hikayesiymiş gibi youtube 'ta yayınlamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Ocak 2025; 15:24:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
bimin yeşil kapak peynirine şans verin derim hocam.
-
en azından...
https://www.akakce.com/ketcap/en-ucuz-heinz-50-az-tuzlu-az-sekerli-435-gr-fiyati,514257703.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şekersiz ketcap istiyorsanız şunu değerlendirebilirsiniz.
trendyol.comGenel Markalar Dr Pan Şekersiz Ketçap 520 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/genel-markalar/dr-pan-sekersiz-ketcap-520-gr-p-75800317 -
Hocam, şok markette 63 tl'den satılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimdeki yarım yağlı ve 119tl idi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda küçük ve büyük sütlerde 2 al 1 öde vs kampanya olacak mı?
Şeker yemeyeceğim diye ne kadar koruyucu, kıvam arttırıcı, asitlik düzenleyici, renklendirici, aroma verici varsa tüketmek de ne bileyim. Ben şahsen bütün bunlara baktıktan sonra şekere bakıyorum aldığım ürünlerde.
Temiz icerik açısından ketcapta 1. Heinz. Mayonezde pınar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 26 Ocak 2025; 20:26:10 >
27-28inde yumuşatıcılarda var. 31i yumurta, 1-2 Şubat unlarda olacak deniyor. 29-30 Ocak da hijyenik pedlerde olacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskes1903 -- 26 Ocak 2025; 22:40:4 >
bende diyorum bu skechers lar neden boyle,
Aynı new ballance gibi , USA üretimi ile arasında daglar kadar fark var .
-
Yumuşaticilarda k1440 ml konsantre 60 yıkama diyor. 5 LT 50 yıkama. Nasıl konsantre ile 60 yıkama yapılır ki ? Tavsiyeniz nedir? Hem koku güzelliği hen kalıcılık hem fiyat olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Ocak 2025; 21:12:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam üzerindeki xx yıkama diye geçen yazıları hiç kaale almayın. Yalan dolan.
-
Aynen hocam. Hep reklam hep aldatmaca......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rezalet bir peynir bu peynir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X