filtre kahveye başladığımdan beri artık türk kahvesi içemez oldum,çok kötü geliyor tadı. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6963. sayfa)
-
-
189 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın eli cevap yazınca klavyeye yapışacak değil ya.Bu başlık paylaşmak için var.
-
Gold üyeliği 99 TL mi olacakmış, yuh!
-
100 TL olsaydı cemaat ayvayı yemişti.....
-
Golda özel ürün bile vermiyorlar artık, ek TBG açmıyorlar bu neyin zammıymış böyle?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anında iptal ettim. money.com.tr -> Profil - >Abonelikten ayrıl.
15.02.2025 tarihine kadar yararlanabilecekmişim.
-
Ben de money gold üyeliğimi iptal ettim. Zaten 'biri money iade' saçmalığından alışverişi azaltmıştım, üyelik zammı da denk geldi. şimdilik online siparişi keserim ileride kapısından girmem. Köşedeki 3 harfliden veya caddedeki yerel marketten farkı kalmadı.
-
Migros kafayı mı yedin? Zaten bir çok avantajını kaybettin. Money vermek derken bitirdin. Kalsın bundan sonra yenilemek yok.
-
benim gold üyelik 28 ocakta yenilenecek .. 99 tl 4 şubattan sonra olacak
acaba üyeliğim şimdik olan 49 tl den mi yenilenir yoksa 99 tl den mi . bilen birisi cevaplar ise sevinirim
migrosa da yazdım ama 2 gün içinde cevaplanır denmiş sorum için bana bu gece 24 e kadar cevap lazım
ona göre bu ay da devam yada saat 24 ten önce iptal edeyim
-
Hocam senden parayı çektiği zaman 1 aylık süreyi kazanırsın o sürenin son saniyesine kadar hakkını elinden alamaz. 4 şubat o günden sonra başlatacaklar için belirlenmiş bir tarih.
Büyük ihtimalle bende iptal edeceğim o kadarda değil %100 zam ne kardeşim.
-
Golda zam geleceği nerde yazılı. Baktım göremedim
Zeytin kampanyasi için tavsiyesi olan var mıdır. Siyah ve yeşil farketmez
sms gönderiyor migros.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enflasyon düşüyormuş. neyse ki migros zammı % 100 ile sınırlı tutmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bağcı zeytin
-
3 haftadır TBG de vermiyorlar.
-
Şubat'ta da böyle devam ederse ciddi müşteri kaybı olur.2 al 1 iade kampanyasındaki ürünlere bakıyorum her zaman stok var bu da demek oluyor ki talep yok.800 e 200 yağda çayda geçmiyor.Eee ne avantajın var senin.Carrefour 1000 e 150 yapmış ve herşeyde geçiyor..Kodları bitir 2 al 1 iade yap.Daha ne kadar bitirebilecek kendini görücez
-
Beğendinizmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X