< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6977. sayfa)
-
-
yumurta kampanyasının altında kayıtlı money veya money bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir diyor burası kafamı karıştırdı. Normal banka kartım ile alışveriş yaptığımda geri verir değil mi ?
-
Gün geçtikçe ertelenebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Sahap08
Randevulu teslimat en fazla 4 gün sonra olabiliyor. Nasıl verilecek o şekilde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstediğiniz ödeme yöntemiyle ödeyebilirsiniz sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal markette world dışında hangi banka puanları kullanılabiliyordu hatırlayan var mı?
-
Farketmez hocam ben dijital kod ile alışveriş yaptım hemen yumurta ifadeleri yatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@robot216 @Johny Constantine çok teşekkür ederim.
-
2 koli 15’li yumurta aldım. Dostlar
yumurta fazla almayın tüketebildiğiniz kadarını alın Stt tarihlerine azami dikkat edin. Cok fazla geçerse zehirler sizi. Yani diğer ürünlere benzetmeyin.
herkese güzel bir gün diliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bonus
-
Örneğin 4 adet yumurta alımında, 2 değil de 1 tanesi için mi iade yatıyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 31 Ocak 2025; 12:39:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift sayılı alımda yarısı.
Ben 6 adet 15 li aldım 3 adet iade money gelir sanırım çikolatalarda filan bi sınırlama yoktu bunda da olacağını sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelir
-
Iş bankasıquote:
Orijinalden alıntı: ysahin2000sanal markette world dışında hangi banka puanları kullanılabiliyordu hatırlayan var mı?
-
Yumurta moneyleri hemen yatıyor.
Geçen biri yazmıştı, Avrupanın ref aralığı çok yüksek ama diye.. La 4-5 katı değerlerden bahsediliyor, ref aralığı mı kalmış artık..kol gibi zehri dayadılar işte millete, Gofrikin fiyatının bu kadar düştüğünü gördünüz mü hiç? Tarım kredi marketin girişine yığmış Gofrik kolilerini..19.90 tl ye alan yok..
Her yerde her şeyde fıstık bolluğu varsa iddialar doğrudur
Madem güvenilir dünyanın çeşitli ülkelerine pazarlasınlar , abye satmaları şart değil
tarihleri geçmemiş olanlara da her zaman güven olmaz. kimisi mağazada ortada tutuyor kimisi buzdolabında. en güzeli kullanmadan önce suda batma testi yapmak. batarsa bayat değil. dik durursa bayatlama yakın. baymazsa suyun üstüne çıkarsa bayat
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X