Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7000. sayfa)

5 sn
140.670
Cevap
3.082
Favori
18.078.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69986999700070017002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Money uygulamasına giriş yaparken, 10 dakikadır hatalı sms şifre uyarısı veriyor. Yakın zamanda Money uygulamasına sorunsuz giriş yapabilen var mı acaba

ekleme: yarım saat sonra sorunsuz giriş yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 7 Şubat 2025; 0:27:27 >
  • Saat 14-17 arası moneyler %50 daha değerli kullanılacak, puanı olanlar beklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Şubat 2025; 0:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza mi go ürünleri fiyatlarına bölgemde herhalde güncelleme gelmiş 129.9 olmuş, ne güncellemesi böyle anlamadım

• Moneyler hazır mı ?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki öde biri iade kampanyalı ürünü hediye moneylerle ödesek iade geliyor mu

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    😎😎😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Bunu nasi yaptiniz bölge nereydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Artmış galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Money ile odenen siparis, iptal edildiginde moneyler aninda yatiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

Money ile odenen siparis, iptal edildiginde moneyler aninda yatiyor mu?

Teslim almadığınız sanal siparişinde anında yatar. Teslim aldığınızda bazen gecikebiliyor. Mağazadan onay mı ne verilmesi gerekiyor. İsteseler hallediyorlar mağazada.

• Sauthern Man kullanıcısına yanıt

Money puanlar ilr birlikte TIKLAGEL gibi herhangi bir kod kullanabilmenin bir yolu var mıdır?

• -observer- kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Hatta kredi kartı puanı ile birlikte bile kullandırmıyor Migros.

• Öğlen saatlerinde 2 al 1 money iade ile sipariş versem. Saat 12.00 gibi teslim edilse, bizim moneyler ne zaman gelir. Acaba %50 fazla money kampanyasına yetişir mi yoksa 1-2 gün sonra mı geçer hesaba.

• copierbond64 kullanıcısına yanıt

sanal değil de marketten alınınca anında yatıyor diye biliyorum. geçen marketten bu şekilde un aldım. kasiyer anında yatar dedi ve öyle oldu.

• franker03 F kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160649941

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sauthern Man kullanıcısına yanıt
    Arkadaş harcadık bir daha geleceğini bilsek harcamazdık

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Evet ben mısırı sevmeme rağmen bana bile bir tık fazla geldi en azından yüzde 15 20’lere düşürülmeli onun dışında yüzde 15 sarı leblebi gereksiz olmuş. Zaten sarı leblebinin kuru üzümle biraz gideri var Bir de Çorum’dan geçerken sıcağı sıcağına taze taze yendiğinde insana verdiği bir hoşluk var yani bu pakete katmak anlamsız olmuş fakat diğerlerin de bir problem yoktu. Sarı leblebi tamamen çıkartılıp Mısır oranı da bir tık yüzde 5 10 düşürülürse ben tekrar alırım..

antep fıstığı ihracatları ülkelerden olumsuz rapor sonuçlarıyla geri dönerken tr simülasyonunda Antep fıstığı almak nerden baksan riskli hareket

• göktuğbey kullanıcısına yanıt

Hocam fiyatı 50 yazarken daha fazla malzeme vardı

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Money.com.tr'de kampanyalarda çıkıyor.katılım yok.Yazan detaylar bunlar.

• 28 Ocak - 10 Şubat 2025 tarihleri arasında Pursaklar Ankara M Migros ve M.Sinan Mh Pursaklar Ankara MM Migros Mağazalarından kayıtlı Money ve Money Bonus ile tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri alışverişe 75 Money hediye edilecektir.
    • Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Mart 2025'e kadar Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter, Migros Sanal Market, Migros Hemen ve Macroonline'da kullanılabilecektir.
    • Kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir.
    • Money özellikli Yat Kart ve Otel Restoran Kartlarda geçerli değildir.
    • Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır.
    • Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money üyeliklieri kampanyaya dahil değildir.
  • 
Sayfa: önceki 69986999700070017002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.