En son Moneyleriniz %50 daha değerli kampanyasında ödeme aşamasında puan kullanımında bir sorun oluştu deyip,sistem tarafından sipariş iptal edilmiş ve moneylerimizde uçmuştu.O gün yani 3 gün önce m.h. kayıt açmıştım. 3 gün oldu gelen giden money yok.Benzer durumu yaşayıpta moneyleri geri yüklenen oldu mu? |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7018. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar Sucuk indirimi ne zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, cuma günü moneyler yüzde elli daha fazla değerli kampanyası ile nesfit sipariş etmiştim. Sipariş tutarının yüzde altmışa yakını kredi kartı ile ödendi. İkinci ürün tutarı kadar money hediye kampanyasında ödül verilmedi. Sabah MH ile mesajlaştim, 48 saat beklememi söyledi. 48 saat geçti tekrar MH yazdım. Bakalım moneyler gelecek mi?
Moneyler yüzde elli değerli kampanyası ile ikinci ürün tutarı kadar money hediye kampanyası birleşmez mi? Bilgisi olan var mı?
24 ocakta moneyleri x1.5 kullanın yaptıgında aldıgım legoyu iade etmiştim.kredi kartıyla ödenen kısım hala iade edilmedi. Money için açtığım kayıt sonuçlandı. Money yattı ama karta iadem gelmedi henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3000tl lik et hazırlattıysanız 2 x 1500 olarak barkod çıkarttırın kasaba. Sıra ile alın.
-
Yaşadığınız problemin tıpatıp aynısı bir önceki moneyleriniz %50 daha değerli kampanyasında başıma gelmişti.
6 çağrı merkezi araması ve 4 şikayet kaydının ardından (sancılı bir süreç) 2 hafta sonra moneyler geri yatmıştı.
Ben sizin kadar şanslı değilim.Benimde kart iadesi oldu.Ama moneyler geri yüklenmedi.
-
Kabul hata olabilir.Ama tamamen benden kaynaklanmayan migrosun sistemsel hatasının ceremesini biz çekiyoruz.Önceden de bu tarz hatalar olurdu migros çok hızlı aksiyon alıp hemen moneyleri geri yüklerdi.Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdanda olduk.İllaki uğraştıracaklar!
-
şubat sonu
-
arkadaşlar TIKLAGEL kodu çalışıyor mu
Kişiye özel tanımlamişlar. Genele açık degil.
Sağolun hocam.
Ben aldım bugün parasına göre makul. Tütsü şeysi de baya aslında soslu gibi elde çerezza gibi leke de birakmayaydi iyiydi ama olsun napalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Badem, fındık oranı nasıl hocam?
Type c to type c 1m 60W kablo 49.95 TL
https://www.migros.com.tr/hytech-hy-xtp10-1m-3a-typec-to-typec-sarj-kablosu-p-2575dbe
Hytech marka hiçbir kabloyu tavsiye etmem, en çok dayanan 1 ay bile dayanmadı şu ana kadar (5 kablo eskittim)
Katılıyorum.
Orkide riveria zeytinyağı 500ml 63.5 TL
https://www.migros.com.tr/orkide-riviera-zeytinyag-500-ml-p-3f058e
Banat Kutulu Yetişkin Diş Fırçası - Ultra White
2 li aldığında tanesi 25 liraya geliyor, sanırım bitiriyoruz kısmı güncellenmiş banatlar genel olarak eklenmiş gibi görünüyor.
https://www.migros.com.tr/banat-kutulu-yetiskin-dis-fircasi-ultra-white-p-20769d2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbarisk -- 9 Şubat 2025; 22:40:18 > -
iki ürüne de ihtiyacım var ama 1000 ₺ yi çöpe atmak istemiyorum.
kurutmalığı mağazada gördüm pek güven vermedi çok ince zaten yorum yapılmış. ütü masası kullanan var mı yorum yaparsa sevinirim. Nette hiç yorum ve satış yok ege ürünleri için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X