< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7025. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Deneyelim bakalım belki beyeniriz tşk ederim ✋
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 10 Şubat 2025; 23:4:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 2 al 1 iade kampanyasında sınır var mi? Mesela merhaba 4 ürün alsak 2 iade olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ocak tarihinde alışveriş yapmıştım kodları tanımladıktan sonra ama bana yatmamış. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt falan açtırdınız mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iade olur. tek fişte 14den fazla almayın yine de
Evet. Kayıt açtığımdan dolayı yatırmışılar. Manuel yükleme diyor.
-
bende açmıştım + şikayetvar'a yazdım yatmayacak demişlerdi, yine yatan yok. 1 ocak sipariş
-
[simage]
https://images.migrosone.com/sanalmarket/banner/main_page_slider/98993/101027-web-1f5a8a.jpg
[/simage]
Yavaş gelin ha...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz alıp kullanıyorduk ama 2 defa evde durup dururken şekerlendi. Bir kaç kez de mağaza reyonunda şekerlenmişine denk gelmiştim. Diğer balların hiçbirinde bu tarz sorun yaşamadık. Fiyat çok iyi ama 2 kavanoz alma zorunluluğu olduğu için cesaret edip almadık. Alsaydık, biz bitirene kadar ikinci kavanoz yine şekerlenirdi büyük ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 11 Şubat 2025; 0:24:57 > -
Tez canlı bı arkadaş forumu heyecanlandırmak istemiş galiba
Benim sipariş 1 ocak. ozaman işbirliği kampanyaları görünüyordu. Bir kaç gün sonra kayboldu. Belki kaybolduktan sonra alışveriş yaptıysanız ondan yüklememişlerdir.
-
-
Nedense zeytinyağı kampanyası sadece hemende görünüyor.
-
Şu an sanaldan 1 litrelik sipariş geçersek kampanyaya dahil olur diye düşünüyorum 🤔
2lt de var. Onlar geçerli olur mu acaba? Açıklamalarda sanalmarket in de dahil olduğu yazıyor. Link olsa daha garanti olurdu.
-
Link girdiğinde sanala açılan stok hızlıca eriyecek, hemen’e düşen ürünler dahil edildiyse sanal’da da dahil edilecektir muhtemelen…
Her ürün hemen e açık değil. O açıdan diyorum.
-
Makro’da TARİŞ’in bir litrelik tüm yağları var üstelik gel al yaparsan MAGAZA300 koduyla 1500’e 300 indirimli alınabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bay baykuş
Ben 3 adet tanımladım. 2-3 güne gelirse haber ederim forumu. Yarın ya da Salı gününe kadar gelmesi lazım normalde.Güncelleme:
Alışverişten 1 gün sonra hesaba tanımladığım 3 ayrı kod kampanyalarından sadece 1 tanesinin kazanımı (Türk Telekom Prime) hesaba gelmiş. Eğer Salı günü yani 2. iş günü de gelmezse, kodlar kesin olarak birleşmiyor diye düşüneceğim.
Ayrıca "Dünya Pizza Günü" kapsamında, Pizza Mi Go ürünü alımına 40 Money veren kampanyaya da katılmıştım fakat onun Moneyleri gelmemiş daha
-
Farklı farklı siparişler de zeytinyağı money kampanyası yine aktif oluyor değil mi? Migros sanal ve macro dan farklı siparişler vericeğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunchinJudy -- 11 Şubat 2025; 2:32:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X