Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7025. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 37 Misafir (6 Mobil) - 38 Masaüstü12 Mobil1 iOS
5 sn
140.508
Cevap
3.079
Favori
18.065.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70227023702470257026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben dün aldım bgn bir iki tadım yaptım bu paralara fena değil gibi ama tekli olarak migrosun kendi balı daha tercih edilmesi ben normalde kahvaltılarda da reçel niyetine tukettigimden almış bulundum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Deneyelim bakalım belki beyeniriz tşk ederim ✋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 10 Şubat 2025; 23:4:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 al 1 iade kampanyasında sınır var mi? Mesela merhaba 4 ürün alsak 2 iade olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    1 ocak tarihinde alışveriş yapmıştım kodları tanımladıktan sonra ama bana yatmamış. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt falan açtırdınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alperkaya90 kullanıcısına yanıt
    iade olur. tek fişte 14den fazla almayın yine de

• oslun kullanıcısına yanıt

Evet. Kayıt açtığımdan dolayı yatırmışılar. Manuel yükleme diyor.

bende açmıştım + şikayetvar'a yazdım yatmayacak demişlerdi, yine yatan yok. 1 ocak sipariş

• [simage]
    https://images.migrosone.com/sanalmarket/banner/main_page_slider/98993/101027-web-1f5a8a.jpg
    [/simage]

Yavaş gelin ha...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Biz alıp kullanıyorduk ama 2 defa evde durup dururken şekerlendi. Bir kaç kez de mağaza reyonunda şekerlenmişine denk gelmiştim. Diğer balların hiçbirinde bu tarz sorun yaşamadık. Fiyat çok iyi ama 2 kavanoz alma zorunluluğu olduğu için cesaret edip almadık. Alsaydık, biz bitirene kadar ikinci kavanoz yine şekerlenirdi büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 11 Şubat 2025; 0:24:57 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Tez canlı bı arkadaş forumu heyecanlandırmak istemiş galiba

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Benim sipariş 1 ocak. ozaman işbirliği kampanyaları görünüyordu. Bir kaç gün sonra kayboldu. Belki kaybolduktan sonra alışveriş yaptıysanız ondan yüklememişlerdir.

• Sanal markette 9 yağ var, bu yağların dışında yağlar da kampanyaya dahil olacak mı? 1 litrelik yağlarda tarişler gözüme çarpıyor, öneriniz var mı?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Nedense zeytinyağı kampanyası sadece hemende görünüyor.

Şu an sanaldan 1 litrelik sipariş geçersek kampanyaya dahil olur diye düşünüyorum 🤔

• crushxd kullanıcısına yanıt

2lt de var. Onlar geçerli olur mu acaba? Açıklamalarda sanalmarket in de dahil olduğu yazıyor. Link olsa daha garanti olurdu.

Link girdiğinde sanala açılan stok hızlıca eriyecek, hemen’e düşen ürünler dahil edildiyse sanal’da da dahil edilecektir muhtemelen…

• crushxd kullanıcısına yanıt

Her ürün hemen e açık değil. O açıdan diyorum.

Makro’da TARİŞ’in bir litrelik tüm yağları var üstelik gel al yaparsan MAGAZA300 koduyla 1500’e 300 indirimli alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay baykuş

Ben 3 adet tanımladım. 2-3 güne gelirse haber ederim forumu. Yarın ya da Salı gününe kadar gelmesi lazım normalde.

Güncelleme:

Alışverişten 1 gün sonra hesaba tanımladığım 3 ayrı kod kampanyalarından sadece 1 tanesinin kazanımı (Türk Telekom Prime) hesaba gelmiş. Eğer Salı günü yani 2. iş günü de gelmezse, kodlar kesin olarak birleşmiyor diye düşüneceğim.

Ayrıca "Dünya Pizza Günü" kapsamında, Pizza Mi Go ürünü alımına 40 Money veren kampanyaya da katılmıştım fakat onun Moneyleri gelmemiş daha  

• Farklı farklı siparişler de zeytinyağı money kampanyası yine aktif oluyor değil mi? Migros sanal ve macro dan farklı siparişler vericeğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunchinJudy -- 11 Şubat 2025; 2:32:56 >
  • 
Sayfa: önceki 70227023702470257026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.