Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7043. sayfa)

5 sn
140.904
Cevap
3.089
Favori
18.096.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70417042704370447045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 tl hocam sepette.

ayrıca geçen 20 değildi money indirimli haftasındaydı o sebeble 20 idi.

ben aldım sepette 24 e düştü bu ürün

• sade100 kullanıcısına yanıt

Tsk ederim sayenizde kodu aldım saolun 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2 al 1 i money iade saçmalığına kanıp fazla alışveriş yapmayın beyler. 3 al 2 öde bu kampanya. Sanki 2al 1 öde gibi gözüküyor ama öyle değil maalesef. Büyük kandırmaca var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 13 Şubat 2025; 10:49:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt

HOCAM NASIL BİR SONUÇ ÇIKARDINIZ BU ÇİKOLATA KAMPANYASINDAN. GAYET AÇIK AYNI ÜRÜNDEN 2 TANE ALIYORSUNUZ, 1 TANESİNİN DEĞERİNDE MONEY İADESİ OLUYOR

• Coco ve PO dan sadece PO yatmış nasıl bir saçmalık bu sadece birisi ise cocoyu yatır o zaman kayıt açtım düzeltilmesi için

• Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]https://www.migros.com.tr/eti-maximus-beyaz-yer-fistkli-36-g-p-6b4843.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• geyveli3434 kullanıcısına yanıt
    Aynı çikolatadan 3 tane alırsan 2, 6 tane alırsan 4 ödüyorsun. Bu kadar basit

• geyveli3434 kullanıcısına yanıt

Şunu diyor, 50 tl'lik 2 çikolata alsan, 100 tl ödüyorsun ve 50 tl de money yatırılıyor. Yani toplamda 150 harcayıp 100 ödüyorsunuz demiş. 50 harcayıp 100 almıyorsunuz yani.

• Çikolata kampanyasından yüklenen moneyleri ek %50 money kampanyası ile harcıyorum.

1530 -150-200= 1180 cikolata için nakit ödenen
    765+%50 = 1150 kullanılabilecek money

Bana göre uygun

• bu kodlarla artık kombo olmuyor değil mi?

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

En yüksek hangi kod varsa hesapta bir tek onu veriyor. Instagram ve Telegram tayfa son Aralık ayı bitiminde kaç aydır birleşen kodları el birliği ile bitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 13 Şubat 2025; 11:17:58 >
  • 400 money yattı benim. Yilbasindaki kampayalardan.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    peki atıyorum tt kod ile bu birleşiyor mu? bir de tt kodu girdim anasaydan görebilirsiniz dedi ama göremedim. Bir yerden kontrol etmeme gerek var mı alışveriş yapmadan?

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt

Bende de aynı kodlar var tanımlı yarın sabah yatacak.1000 tl üstü ise en yüksek moneyi yatırmıyor mu

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Coco ve PO ekliydi PO yu vermiş

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Bana hiç yatmadı öyle düşünün, bu akşama kadar bekleyip kayıt açtırıcam

• Dün bir sürü çikolata almıştım, nasıl gözden kaçtı bu? Şimdi iade edip tekrar uğraşacağız mecbur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blue legend kullanıcısına yanıt

Fiyatı aynı 69.98

• Kullanan var mı? Fiyatı, alt kategori ürünlerle aynı nerdeyse. Epeydir piyasada ama denk gelip kullanmadık.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 13 Şubat 2025; 11:54:49 >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım 50 tlik 2 tane çikolata aldın. Cebinden 100 tl çıktı ve sana 50 tl money verdi. Bu 50 tl lik money ile yine aynı çikolatadan aldın. Ne oldu 100 tl ile 3 çikolata almış oldun. Yani ne oldu 3 tane aldın 2 tanesini ödedin. Bunu anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz? He dersinki ben o 50 tl money ile başka bir alışveriş yapıcam çikolata almayacağım. O zaman da seni migrostan alışveriş zorunluluğun oluyor. 2 al 1 öde olsa ne olacaktı? Cebinden daha az para çıkmış olacak ve o parayı başka bir marketten başka ucuza yakaladığın bir ürünü almış olacaktın. Kapiş?

• 
Sayfa: önceki 70417042704370447045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.