24 tl hocam sepette. ayrıca geçen 20 değildi money indirimli haftasındaydı o sebeble 20 idi. ben aldım sepette 24 e düştü bu ürün |
Bildirim
24 tl hocam sepette. ayrıca geçen 20 değildi money indirimli haftasındaydı o sebeble 20 idi. ben aldım sepette 24 e düştü bu ürün |
Tsk ederim sayenizde kodu aldım saolun 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 13 Şubat 2025; 10:49:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HOCAM NASIL BİR SONUÇ ÇIKARDINIZ BU ÇİKOLATA KAMPANYASINDAN. GAYET AÇIK AYNI ÜRÜNDEN 2 TANE ALIYORSUNUZ, 1 TANESİNİN DEĞERİNDE MONEY İADESİ OLUYOR |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şunu diyor, 50 tl'lik 2 çikolata alsan, 100 tl ödüyorsun ve 50 tl de money yatırılıyor. Yani toplamda 150 harcayıp 100 ödüyorsunuz demiş. 50 harcayıp 100 almıyorsunuz yani. |
En yüksek hangi kod varsa hesapta bir tek onu veriyor. Instagram ve Telegram tayfa son Aralık ayı bitiminde kaç aydır birleşen kodları el birliği ile bitirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 13 Şubat 2025; 11:17:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynı kodlar var tanımlı yarın sabah yatacak.1000 tl üstü ise en yüksek moneyi yatırmıyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Coco ve PO ekliydi PO yu vermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fiyatı aynı 69.98 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |